Fa un ceai de musetel si lasa-l la racit. Cand e doar putin caldut, inmoaie un tampon pentru demachiat si tamponeaza usor ochiul. Poti sa-i tii cateve minute, ca o compresa. Musetelul are proprietati foarte bune. Apoi unge-te cu kanamicina (e f buna pentru ce ai tu) si pana dimineata o sa se diminueze considerabil umflatura. Nu zic ca trece de tot, dar nu o sa mai fie asa rosie zona.
Te'ai lovit? Ti s-a invinetit? Vezi ca chestia aia se poate transmite si la alte persoane, ai mare grija!
Am o colega, care, acum cateva luni a venit la scoala cu o umflatura in josul ochiului stang, motivand ca a stat cu o femeie insarcinata si colega mea manca ceva si nu a intrebat-o pe femeie daca vrea si ea si femeia i-a facut acel ulcior, prin ceva...blesteme.habar n-am. acum nu stiu daca a fost adv sau nu, dar fetei nu i-a trecut repede. Poti sa te dai cu crema de galbenele!
Cred ca tia aparut un '"ulcior", o infectie dar nu ai ce sa ii faci trebuie sa astepti sa iti treaca si sa nu pui mana acolo unde e umflat. Sper ca te-am ajutat :*