| aleksia1 a întrebat:

Va rog ajutati-ma urgent! Mi s-a umflat pleoapa dreapta la baza ochiului, adica langa nas. M-am dat cu crema numita kanamicina dar nu a dat roade prea mari. Mi s-a umflat pe la ora 11 si arata ciudat, nu imi place si maine am o petrecere importanta pentru mine si nu vreau sa arat in toate pozele cu un ochi mai mic si unul mai mare. Cu ce sa ma dau va rog mult mult sa pun gheata ce sa fac? funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Fa un ceai de musetel si lasa-l la racit. Cand e doar putin caldut, inmoaie un tampon pentru demachiat si tamponeaza usor ochiul. Poti sa-i tii cateve minute, ca o compresa. Musetelul are proprietati foarte bune. Apoi unge-te cu kanamicina (e f buna pentru ce ai tu) si pana dimineata o sa se diminueze considerabil umflatura. Nu zic ca trece de tot, dar nu o sa mai fie asa rosie zona.

| aleksia1 explică (pentru raluk27):

Voi incerca faza cu ceaiul... sper sa mearga

7 răspunsuri:
| Elial a răspuns:

Te'ai lovit? Ti s-a invinetit? Vezi ca chestia aia se poate transmite si la alte persoane, ai mare grija!

| aleksia1 explică (pentru Elial):

Nu nu m-am lovit... nu este invinetit. este pur si simplu umflatcrying((((((((

| Elial a răspuns:

Am o colega, care, acum cateva luni a venit la scoala cu o umflatura in josul ochiului stang, motivand ca a stat cu o femeie insarcinata si colega mea manca ceva si nu a intrebat-o pe femeie daca vrea si ea si femeia i-a facut acel ulcior, prin ceva...blesteme.habar n-am. acum nu stiu daca a fost adv sau nu, dar fetei nu i-a trecut repede. Poti sa te dai cu crema de galbenele!

| 愛LeEu愛 a răspuns:

Pudra... stii ceva, mai bine ia niste ochelari... nu se vede
Bafta

| kissyou a răspuns:

Cred ca tia aparut un '"ulcior", o infectie dar nu ai ce sa ii faci trebuie sa astepti sa iti treaca si sa nu pui mana acolo unde e umflat. Sper ca te-am ajutat :*

| Coral7 a răspuns:

Este mai mult ca sigur un ulcior. Nu te speria, va trece in timp.