|

Va rog dati-mi raspuns. Mi-am facut analizele de hormoni si au iesit perfect. Mi-au fost verificate ovarele si toate organele genitale si sunt perfect normale. Insa, cu toate astea am un ciclu menstrual extrem de neregulat. Adica odata imi vine la 26 de zile, odata la 28 iar apoi nu-mi mai vine 3 luni...nu inteleg de ce face asta. Adica nu am dereglari de hormoni...Va rog spuneti-mi de ce imi lipseste cate 3 luni si cum pot sa indrept situatia ( fara pilule cu hormoni)

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar fi trebuit sa ne spui varsta, de cati ani ti-a venit menstruatia, mai multe detalii, daca doctorii care te-au consultat nu au reusit sa-i dea de capat nici noi nu te putem ajuta fara sa stim prea multe.
Scrie-mi pe id dpocaznoi@yahoo.com si daca imi dai mai multe detalii pot sa te ajut. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la alt medic! e clar ca este ceva hormonal si trebuie depistat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta depinde si cati ani ai. Oricum ceva nu este normalhappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează