| Luca39406 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati, in iarna am simtit ceva pe gat dar nu am bagat de seama, imi trecuse acest sentiment dar cand mi am bagat degetele pe gat am simtit foarte multe bubite pe amigdale si la baza limbii, mereu gura imi miroase urat dar am o alimentatie destul de ok, si ma spal pe dinti mereu si folosesc si apa de gura, si am si foarte mult mucus din acela in gat, as vrea sa stiu daca e grav sau e ceva normal, multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate nimeni de pe TPU nu te poate ajuta, ca nu avem medici aici si nici tratamente nu-ti putem face noi.
Mergi la medicul de familie sa te trimita la un exudat faringian, pentru a afla ce infectie bacteriana ai in gat, ca sa primesti tratamentul adecvat acelei bacterii.
Daca ia infectie atat de grava in gat nici nu ma mir ca ai miros urat al guritei.
Apa de gura distruge si bacteria sanatoasa, asdar face mult mai rau in situatia in care tu ai de fapt o infectie in gat, nu in gura.
Mergi la medic!

| sierra1 a răspuns:

"Luca39406: in iarna am simtit ceva pe gat... as vrea sa stiu daca e grav"

cel mai sănătos ar fi să faci o plimbare la un ORL- ist

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic ORL-list.

| siriusblack98 a răspuns:

Mergi la ORL ca nu avem doctori pe TPU din pacate. Si chiar daca am fi avut, fara consult spectrul de posibilitati ar fi fost mult prea mare.