| Codrincostel a întrebat:

Vă rog spuneti-mi ce să fac.
În noiembrie, crezând că am o infecție urinara am mers la doctor. Sumarul de urină și urocultura nu au arătat că aș avea o infectie. Ecograful a ieșit ok, un pic de nisip la rinichi. Am luat urisan gr 2 săptămâni si o cutie de cystone. Parea că sunt ok dar doctorul mi-a prescris să continui tratamentul încă o luna. Acum urinez din nou des, raman picaturi dupa jet si am o durere in zona pelviana. Sa fie o raceala? Sa fie de la stres si eu maximizez situația?
A mai trecut cineva prin asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MValentin a răspuns:

Acea durere ar putea sa fie din cauza,, nisipului,,. Spun asta doar din experienta mea cu un membru de familie. Avea dureri insuportabile in zona pelviana deoarece elimina piatra de la rinichi.
Mai așteptăm răspunsuri...