| Sawarekh a întrebat:

Va salut, Barbat, 26 ani.
Am urmat de curand un tratament in care am fost diagnosticat cu Enterococcus spp.
Dupa tratament, simptomele s-au ameliorat cu mult dar nu definitiv.

De la o saptamana dupa terminarea tratamentului, am fost iar la control si mi-am facut mai multe analize ( toate au iesit negative )
Din pacate, am ramas cu niste simptome ( scurgeri mai rar, insa incat sa semnaleze ca am ceva, sau nu stiu...

Ce imi recomandati sa fac in continuare, avand in vedere ca ceva inca am, dar la Urolog nu mi-a mai descoperit nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa vezi de propiotice si de antibiotice

| StrongHeart a răspuns:

Sa iti cumperi o inghetata sau un suc si sa te relaxezi la un film. Viata e scurta.

| natur a răspuns:

Intarirea imunitatii poate ajuta. Vezi si aici: https://www.bioplant.com.ro/......i-imunitar

| Ana618191819 a răspuns:

Buna! Enterococul este o bacterie ce se afla in mod normal in intestin. In cele mai multe cazuri nu indica o problema insa poate fi patogena in infectii. Cu antibioticele potrivite este tratabila.