| AleandraIleana98 a întrebat:

Va tog drumos sa ma ajutati am o problema grava. De aseara mi-a venit o stare foarte urata. Mi se pare ca tot e altfel parca familia mea nu mai e la fel. Nu ca nu i-as mai cunoaste dar sunt diferiti asa mi se pare. Am fost az si la proet. Va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

CUm adica sunt diferiti?
Ce s-a schimbat?

| Ady00pk a răspuns:

Diferiti in ce sens? Ce s-a intamplat in ziua aceea? s-a intamplat vreo schimbare majora? te-ai schimbat si tu in vreun fel? vorbeste cu prietenii. Stai linistita se v-a rezolva probabil e vreo perioada mai grea din viata peste care treci...

| tyana a răspuns:

Poti sa ai probleme psihice asa ca iti spun sincer ca ar trebui sa te adresezi urgent unui psihiatru pentru a nu se agrava problema.Mergi si ii expui problema(mai amanuntit decat ne-ai spus-o noua)si el o sa stie ce este de facut.Problemele psihice nu apar doar la cei "nebuni". Marea majoritate a oamenilor sufera de anxietate dar nu si-o trateaza la timp si ajung foarte usor la depresie si alte boli mai grave.Multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
| katala a răspuns:

Schimba genul de filme pe care le vizionezi. Priveste ceva mai lumesc, mai infipt in realitate. Mai iesi si tu cu prietenii in natura si mai oxigeneaza-ti celulele cenusii.