| JCDenton a întrebat:

Voi mancați pește? Dacă da, de câte porții pe săptămână?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu mincăm la ce preturi sunt, nu avem bani, cine ne dă? Maninca doar cei cu bani, restul se uită

| gabicoo a răspuns:

Rar. Cam de trei ori pe luna.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Pai nu e rar, eu mananc mai rar happy

| Frank51 a răspuns:

Cam 2, ton sau somon.

| siriusblack98 a răspuns:

Spre rusinea mea, nu consum chiar saptamanal desi e un aliment foarte sanatos. Totusi nici nu trece o luna de zile fara sa mananc de macar 2 ori. Cel mai mult imi place pastravul la cuptor cu lamaie, somonul afumat si macroul invelit in folie de staniol si pus pe gratar.

| TimberWolf a răspuns:

Da, mai rar decat trebuie, noi romanii mancam mult fast food si bagam suc cu camioanele, copiem mentalitatea vestica.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Salut! Mănânc doar proaspăt. Mai mult când e oferta, nu mai țin minte când am mâncat ultima data. Păstrăv și Dorada cumpăr eu. De luna viitoare greu ne vom mai atinge de el, baga tva de 11%

| suntserios a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

O sa fie cu 2 lei mai scump kg de păstrăv... Hai sa nu dramatizam.

| MMP2000RO a răspuns:

Urăsc peștele de orice tip și sub orice formă, mă dezgustă profund până și mirosul lui, deci nu consum deloc.

| anaaa2011 a răspuns:

Da!
O data!