Buna! daca esti la regim, atunci cumperi soia vrac(varsate) iti ei doar pentru o portie, sau cumperi mai mult (1kg) si imparti la cantitatea ce trebuie sa o consumi zilnic...
o zi cat mai placuta
Nu vad de ce trebuie cantarite?
Modul de preparare a retetei:
Se pun snitelele din soia la fiert in apa cu delikat. Eu nu pun sare, in schimb pun delikat pana cand apa este suficient de sarata, astfel snitelele sunt mai aromate.
Snitelele din soia se fierb 30 -40 minute. Apoi se scurg, se preseaza sa se elimine excesul de apa si se prajesc in tigaia de teflon, cu putin ulei.
Uite o alta reteta:Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 pungă şniţele de soia
făină sau pesmet
ulei
sare,
piper,
cimbru,
usturoi
Mod de preparare:
Şniţelele se fierb în apă circa 30 minute. În apa se pot adauga usturoi, piper, cimbru, sare pentru a da un gust mai aromat şniţelelor.
După ce au fiert, se presează uşor ca să se elimine surplusul de apă, se perpelesc prin făină sau pesmet şi se prăjesc în ulei încins pe ambele părţi.
Se scot pe prosoape de bucătărie absorbante, pentru a absorbi surplusul de ulei.
Se servesc piure de cartofi sau cu garnitură de legume.
Poftă bună!
Daca pe punga scrie 100 gr, ai pus o intrebare de genul; Ce culoare are zebra, alb cu negru sau negru cu alb. Cum te-ai gandit sa la cantaresti dupa ce fierb cand contin doar apa? LOL DOAMNE