Vrei sa stii prea multe dar nu dai detalii despre orasul in care vei dori sa inchiriezi. Cheltuiala cu mancarea depinde doar de tine. Cat mananci si ce mananci. Preturile utilitatilor si al chiriilor difera de la oras la oras. Asa ca multe detalii amanuntite nu-ti pot da.
Realizezi ca nu putem sa iti spunem pentru fiecare lucru in parte ca fiecare persoana traieste dupa standardele si nevoile sale.
Poate tu consumi de 4 ori mai multa apa ca mine si de 2 ori mai putin curent.
Poate vrei sa mananci numai somon in fiecare zi sau poate vrei sa mananci numai paine cu margarina.
Pricepi cum functioneaza realitatea?
fara chirie, zic eu, in medie mai ai nevoie de minim 3-400 lei pentru restul cheltuielilor - intretinere, lumina, cablu tv, internet, abonament la tel mobil,
pe urma mai urmeaza transportul unde variaza de la vreo 50 lei daca folosesti zilnic transportul in comun pana la 1000 lei daca folosesti masina personala.
pe urma urmeaz mancare. Poate tu mananci de 200 lei pe luna covirgi cu iaur, poate mananci somon si fripturi zilnic si te costa 2000 lei.
pe urma urmeaza viata sociala. poate stai doar in casa, poate iesi in fiecare weekend si vrei ceva mai mult decat o shaorma la coltul blocului.
pe urma mai sunt cheltuielile de zi cu zi. O haina noua, un pantof nou o reparatie pe la casa.
samd
Stau in chirie, dar stau singur.
Lumina o plătesc in jur de 15-30 de lei.
Gazul: 80-250 de lei.
Apa: 20-50 lei
Cablu+net: 46-50 de lei.
+ mâncarea 400-500 de lei deci aproximativ undeva la 600-800 de lei pe luna sau poate chiar mai mult + chiria.
Ok. Mulțumesc mult. Știu că depinde de om, dar tocmai asta voiam să aud, păreri diferite. Și @darrio2007, știu, sunt conștientă că, chiria depinde de oraș, tocmai de aceea am specificat că în afară de chirie.