| RoxanaGhost a întrebat:

Buna dimineata! Nu prea stiu la ce categorie sa pun intrebarea deci mna...E posibil sa pui 2kg peste noapte? Ieri acasa am mancat doar un mar mic si putina fasole(tocanita simpla). Apoi am fost la o prietena si am baut doua pahare mici de sprite si am servit 2 carnaciori(subtiri si mici).E posibil ca dintr-atat sa pun 2kg peste noapte sau mi s-a defectat cantarul?

Răspuns Câştigător
| Jaegerjaquezz a răspuns:

Este imposibil sa te ingrasi 2 kg in intr-o singura noapte, corpul nu poate suporta o asemenea modificare si nu ar permite, verifica cântarul, pune-l într-o poziție dreapta pe o suprafață plană și fixa

6 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna ziua, draga! happy Nu cred ca este posibil sa pui 2 kg. p tine peste noapte. Daca ar fi asa, toata lumea ar fi superobeza. Deci e clar ca cantarul tau este defect. Multa sanatate iti doresc, o zi frumoasa si un weekend minunat! Te pup! kiss

| LPCTSTR a răspuns:

Posibil, probabil ca hainele sa cantareasa peste un kilogram iar cu "posibila" greutate obtiunta de ieri sa insumeze 2 kg.
Poti lua in considerare si varianta cantarului defect insa te sfatuiesc sa incerci sa te cntaresti si cu alt cantar, pentru a fi sigura.

| Sn4k3 a răspuns:

Nu.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu, nu se creste sau se scade in greutate peste noapte. Nu asa functionam. E doar o variație de lichide si probabil ca nici cântarul nu e tocmai ok. Te cântărește dimineață pe stomacul gol, cu nevoile făcute, nu după masă.

| Krax256 a răspuns:

E cantarul sigur defect.

| FlavorOfLife a răspuns:

Cred ca s-a defectat cantarul, daca probabil te vezi mai grasa /umflata, probabil te-ai balonat (de la fasole si bere )