Dacă mașina e pe numele ei, nu ai nici o obligație legală.
Dar asta s-ar putea să nu conteze fiind vorba de familie, nu lăsați ca o mașină de spălat să fie mărul discordiei între voi, pentru că nu e doar soacra ta, ci și mama soțului tău, fapt care ar putea să-ți deterioreze relația cu acesta.
Precis mașina e pe numele tău, așa-i? Dacă-i așa, trebuie să plătești tu, n-ai ce-i face! Da' cum ai reușit s-o strici și să-i pierzi și garanția în numai 2 luni, numai tu și cu soacra știți. Dar de ce nu vorbești cu soțul, poate-și convinge mămica să mai contribuie și ea...
Masina e pe numele ei si garantia a fost la ea
De fapt chiar sotul meu mi-a spus ca nu trebuie sa platesc eu tot si ea sa profite de bunatatea noastra.Eu personal as prefera sa se tina de cuvant si sa isi dea partea promisa si eu la randul meu facand acelasi lucru.Insa oarecum vrea sa profite. Oricum multumesc pt.raspuns.
Dacă mașina e pe numele ei, nu ai nici o obligație legală.
Dar asta s-ar putea să nu conteze fiind vorba de familie, nu lăsați ca o mașină de spălat să fie mărul discordiei între voi, pentru că nu e doar soacra ta, ci și mama soțului tău, fapt care ar putea să-ți deterioreze relația cu acesta.