Nu stiu care e cel mai bun aragaz, dar tine cont ce o chestie.
inainte sa cumperi pune o tigaie pe ochiul de aragaz si fii sigura ca sta foarte bine acolo si nu se balanseaza sau nu e stabila
Am dat bani pe un aragaz si nu m-am gandit la asta, si cand pun tigaie se misca de imi e frica sa dau cu lingura in ea
Si Loganul si Mercedesul fac același lucru: merg pe strada.
Diferența este la calitatea pieselor, a materialelor si a vopselii, adică nu doar rezistența in timp, ci și calitate. Cum spunea ilseparatios că nici tigaia nu sta pe ele. Cunosc un aragaz arctic care a fost vopsit ca sărise vopseaua de pe el, iar capacul s-a curbat in mai puțin de un an, iar geamul de la cuptor s-a dezlipit. Eu am fost fost solicitat să îl repar si i-am băgat niste autoforante cu saiba de metal si cauciuc. Si cel reparat de mine a fost al doilea arctic schimbat cam într-o lună.
Te si enervezi si nici nu poti sa faci treaba cu materiale de proasta calitate. Mai bine ceva mai scump dar calitativ, chiar daca strângi cureaua mai mult. Se merita.
Acuma nu zic ca aceste lucruri nu pot sa apară și la aparatele de, firma. Dar sunt foarte rare astfel de, cazuri. Cauta lucruri nemțești.
Ca cu cele ieftine poti sa si mori gazat in casă; n-ai siguranța ca butoanele iti vor tine gazele închise. As recomanda mărci romanesti, dar nu ai ce sa recomanzi ca nu sunt bune.
In cazul tau este posibil ca un aragaz de 6000 de lei sa arda o omleta la fel ca unul de 400 de lei.
Am inteles si aragazuri ca firma care ar fi mai bun?
Beko, Electrolux, Zanussi, Artic, Whirlpool .....etc?
Din cele enumerate de tine sunt BEKO, Zanussi si Whirlpool. Din acestea recomand să alegi dupa bugetul tau.
Păi ai putea ține cont de câteva chestii :
- să aibă aprindere electronică automata (se aprinde cum învârți butonul, nu mai trebuie să apeși pe nimic)
- să poată functiona și cu gpl și cu butan-propan
- să aibă grătarele gândite bine să nu ți se răstoarne ibricul de cafea
- arcul de la ușa cuptorului să fie cu dublă articulație altfel se va strica foarte repede.
- să aibă termometru electronic la cuptor cu afișaj digital
cam astea ar fi...