|

Buna TPU. Ieri am facut sarmale si ca sa nu se ardă oala in care le-am făcut am pus în ea ulei apa si o farfurie și să format un fel de vid si acum nu pot sa o mai desfac. Ce ar trebui să fac?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Baga un cutit fara filament ascutit intre capac si oala, faci palanca cu style asa fara stres si se va auzi un zgomot atunci se desface. Foloseste oala cu presiune reglabila in viitor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa scoti farfuria cu un cutit sau ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie doar sa pui putina apa si sa incalzesti incet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Data viitoare puneti pe foc potrivit nu la maxim si o tabla sub oala si nu se mai ard sarmalele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sparge farfuria. Cu un ciocan sau ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să arunci oala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează