|

Buna ziua! Am si eu o întrebare. Voi cand faceti prajiturele de casă, chec, pandispan sau blat de tort, la cate grade setați cuptorul? Adică mie mi se umfla compoziția cât de cât, dar imediat cum deschid usa cuptorului, se lasă. Niciodată nu mi-a crescut atat checul, cât și blatul de tort...Voi cum procedati?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu știi ca în primul sfert de ora nu se deschide cuptorul fiindcă blatul scade? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru InYourMind):

Ba da, stiu! Dar totusi, la final când prăjitura trebuie scoasă, scade din volum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare! Cu toții iubim dulciurile, mai ales făcute în casă. Îți recomand rețelele Jamilei, aceasta explicându-ți rețelele pas cu pas, atât modul de preparare cât și câte grade trebuie la fiecare prăjitură ce necesită coacere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FoxyM):

Buna.O stiu pe Jamilla, îi stiu fiecare rețetă în parte, si urmăresc de la ea fiecare preparat nou. Multumesc! Problema mea e ca parca nu imi ies la fel, ma refer la volum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pufffffiii):

Posibil să fie de la alimentele pe care le folosești precum faină, lapte etc. Încearcă să le mai schimbi cu altele de la alte firme sau chiar și tăvile.Important este să nu mai deschizi ușa cuptorului în timpul coacerii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se lasa, pentru ca deschizi usa in timpul coacerii. Intra aer rece inainte ca aluatul sa fi crescut suficient, inainte sa se fi copt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează