Adică schimbarea panoului de comanda al centralei sau controllerul wired/wireless. Oricum ar fi maxim 2 ore, in care e inclusa și cafeaua și o poveste. Vorbesc cat se poate de serios.
Multumesc? Marti seara, a dat comanda de piese cred, vineri m-a anuntat ca nu au venit piesele, si astept luni?
Well, cam avem reprezentanța la orice tip de centrala in Ro. A trecut săptămână și piesele nu au sosit. Doar daca a comandat de la retailerii îndoielnici care scriu că au pe stoc, apoi vin cu scuza că defaot nu le au și le importa din Polonia etc. Chiar și așa mi se pare absolut neserios sa tii omul în așteptare la acest nivel, că doar nu vin cu vaporul din China. Dacă nu se simțea în stare să vă rezolve situația în timp scurt nu ar fi trebuit să se înhame la asta. Dcsi, daca nu l-ați platit și nu aveți un contract de prestare servicii/munca, puteți renunța pe loc la serviciile acestei persoane.
Încă ceva, fără nici o supărare, avem ingineri capabili și calificați care se deplasează de urgență oriunde in țară la orice ora pentru a soluționa probleme. Nu se poate că cineva sa tărăgăneze treabă și să va lase în situația de față (mă gândesc că nu aveți nici posibilitatea de a avea apa caldă pentru un dus măcar).