Întrebare recomandată | Bogdy997 a întrebat:

Cand folosesti sa zicem vin in mancare, in timpul fierberii alcoolul se evapora?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Depinde cat timp fierbe mancare dupa ce s-a adaugat vinul, de exemplu la 15 minute de fierbere peste 60 % din continutul total de alcool se evapora.

Citeste mai mult despre asta aici:

http://www.culinar.ro/articole/vinuri/cum-sa-gatesti-cu-vin/205/2086/

10 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, prin fierbere se evaporă alcoolul din băutura adăugată mâncării.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Întotdeauna alcoolul se evaporă în timpul fierberii.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat il fierbi si la ce temperatura.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Da, se evapora!

| lizy12iul a răspuns:

Da se evapora, dar gustul ramane

| ionutz1890 a răspuns:

Da se evapora

| deeyutzza94 a răspuns:

Da alcoolul de evapora in timpul fierberii dar gustul ramane.

| ShadowDancer a răspuns:

Desigur. Daca nu crezi fa un experiment! Fierbe o tuica romaneasca si cand clocoteste aprinde bricheta deasupra vasului in care fierbe. Vezi ce se intampla! happy

| eleaveyou a răspuns:

Partial

| floerntina a răspuns:

Da alcoolul de evapora in timpul fierberii.

Întrebări similare