Sotia mea o face in punga pentru cuptor si este foarte buna. http://bit.ly/2piTbQm
Pune condimente pe carne, pune o cana de apa (depinde cata carne este! La un pui pune o cana de apa), un pic de ulei, prinde piunga cu capse sau poti sa o prinzi (indoi marginile de 2-3 ori pe un centimetru) cu niste scobitori. Eu tin carnea in jur de o ora si 20 minute la foc mediu (dupa butonul de pe aragaz) si apoi tai punga pe deasupra si mai tii in cuptor, cu punga asa, 15-20 minute pentru a capata culoare. Daca bucata de carne este taiata in felii poti sa pui mai putina apa. Eu stiu? 75% dintr-o cana? Stiu asta pentru ca sotia mea o pregateste iar eu o fac duminica.
Da! Intotdeauna avem in plus ca suntem batrani si nu mai mancam atat. Cand eram tineri mancam un pui amandoi cu mujdei de usturoi. Acum daca mancam o pulpa, e mult.
Eu am doar pergament si vreau sa fie cat mai dietetica. Pot sa o fac si fara apa? Doar putin unsa cu ulei de masline si condimente. E o fripturica de 150 g de vita.
Nu stiu! Noi n-am facut nicicand asa. Uite din experienta unui bucatar: http://bit.ly/2nclrDM La 150 de grame cred ca nu trebuie mai mult de 45- 50 minute! Poti sa verifici din cand in cand.
Fa o pasta de kiwi si condimente si lasa-o 2 zile in frigider.pe urma o stergi si o gatesti