Legi com si off.
Daca prin absurd functioneaza invers adica centrala pleaca cand reglezi temperatura mai mica atunci legi com si on.
Eu am renuntat de mult la astea digitale, am schimbat vreo trei, nu mi-a placut niciunul cum lucreaza si am pus clasice.
Le-am izolat termic fata de perete, le-am schimbat pozitia in camere, etc faceau tot de capul lor.
Am auzit de la un instalator ca alea digitale pot fi bruiate (chiar resetate) de orice electronice din preajma (chiar din vecini).
Lui i se reseta pana s-a prins ca de vina era... telefonul mobil.
Nu este adevarat. Eu am avut electronic cu fir de 12 ani si acum l-am schimbat in vara cu unul cu WiFi si nici unul n-a fost bruiat. Si slava Domnului ca am de toate electronicele in casa.
Atunci, ala care mi-a spus, e prost meserias. Culmea e ca instaleaza centrale termice. Eu l-am crezut, pentru ca e ardelean si, de! se spune ca sunt cei mai seriosi.
E! Poate ca a spus-o sa se dea important, sau ca n-a stiut cum sa explice sau are cine stie ce muratura din China.
Se poate.
Te referi la cele wirelles. Digitale sunt si cu fir.
Te referi la cele wirelles. Digitale sunt si cu fir. Dar nu au cum sa fie bruiate.
Da, la alea ma refeream.
Tu crezic a aia mai faceau termostate daca erau bruiate? Ala care ti-a spus fabrica cumva el termostate? Nu stiu de unde logica aia ardelenii buni meseriasi, sau seriosi
baba si mitraliera, daca instaleaza centrale ce, aia inseamna ca ste c ei aia centrala sau cei ala termostat
stie si el sa lege cateva tevi sa puna ceva robineti si aia e tot. Centrala aia si tu o poti instala daca te pricepi asa nitel sa surubaresti.