| asaasa a întrebat:

Cum pot face gogosi dar sa imi iasa ca la gogoserie, aluatul sa aiba multe gauri.Ale mele ies de obicei mai dense. ce nu se pune pentru a ramane moi?

Răspuns Câştigător
| yoanna73 a răspuns:

Reteta:faina, smantana, iaurt natural, oua, margarina, vanilie si bicarbonat stins cu otet. le amesteci si se prajesc imediat.sunt f bune incearca.succes.

3 răspunsuri:
| DiMoDi a răspuns:

Probabil pui prea multă făină sau prea puţin ulei (gogoşile trebuie să plutească în uleiul în care le prăjeşti)... şi lasă aluatul o idee mai moale happy

| smaranta a răspuns:

Poate ca nici nu lasi aluatul sa dospeasca destul.

| veronik1010 a răspuns:

Lapte sau apa faina sare drojdie otet faci maia din drojdie putina apa si faina si lasa sa creasca cd a crescut pui faina pana devine un aluat moale si lasi sa creasca ungi cu ulei un fund si faci gogosele pe care le lasi sa creasca inainte de ale pune la prajit intr o tigaie cu ulei din abundenta pudrezi cu zahar pudra si pofta buna

Întrebări similare