anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se fierbe carnea de vita?

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

O fierbi intr-o oala sub presiune.
Pentru a fierbe mai repede poti pune si un praf de bicarbonat. O pui la fiert in apa fierbinte pentru a ramane proteinele in carne nu in apa.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Se curata, se spala bine si se lasa cateva ore in apa rece.
Se pune intr-o cratita in apa si se lasa mult la fiert la foc mic, sub capac pana se fierbe bine (cateva ore, se incearca cu furculita).
Cand este fiert se adauga sare si condimente si se mai lasa 15-30 minute la fiert.
Se ia de pe foc si se lasa in continuare la cald, sub capac, pana la racire.
Se strecoara zeama si se poate servi ca supa cu taitei subtiri. Zarzavaturile fierte se pot folosi pentru. salata de beuf (taiate marunt si amestecate cu maioneza).
Carnea se poate prepara mai departe (ex. prajire usoara) sau se oate consuma doar fiert.

Alte răspunsuri
Întrebări similare