| nicp a întrebat:

Ce este spuma care se aduna in apa in care fierbe carnea (de pui, vita)? E buna la ceva?

Răspuns Câştigător
| hashe86 a răspuns:

Spuma ce se strange nu e decat "mizeria" din carnea de pui care nu a fost indeparatata la spalare, sau de pe legume.
neaparat aruncata

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt proteinele din sange care fierb si precipita. Nu e bun de nimic, are un gost neplacut si tulbura supa.

| psiholoaga a răspuns:

Nu, se culege cu paleta cu gauri si se arunca.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e buna la nimic, trebuie aruncata.

tundenana
| tundenana a răspuns:

DA! e buna de aruncat... pe viitor sa stii ca este o regula foarte importanta pentru a obtine o supa de carne clara, curata si buna, trebuie sa indepartezi acea spuma... cu o lingura, cu o paleta cu ce vrei tu, lasi carnea sa fiarba si cand observi spuma aceea deasupra il arunci si o sa vezi ca supa ta va fi mai clara si mai frumoasa la culoare...
acea spuma nu este altceva decat toxine, mizerie asa se curata carnea...

| LoryM22 a răspuns:

Nu e buna, este sangele din carne, el da un gust ciudat supei sau orice mancare ai face prin fierbere, scoate-o cu o pasleta cu gauri inguste.

| Parintele a răspuns:

Sange, grasime...Nu e bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum tu nu stii la varsta ta ce e spuma aceea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna de colectionat - inchipuie-ti spume de diferite culori, adunata din diferite carnuri - ce misto!

| roxanikaa a răspuns:

Nu e buna la nimickkkkk! e doar mizeria din carne pentru ca se fierbe si se curata toata big grin...

| ana_6741 a răspuns:

Nu

Întrebări similare