| iulicos2 a întrebat:

Cum se prepara spanacul?

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Se spala f. bine, se fierbe cam 20-30 min.in apa cu sare, se strecoara, se toaca pe fundul de lemn (ca si vinetele); intr-o cratita se rumeneste putina faina, se pune spanacul si se stinge cu lapte sau apa (dupa preferinte). Se pune si usturoi pisat, se potriveste de sare si eventual si putin piper. Pofta buna!

| carminaburana43 a răspuns:

Am scris raspunsul si am crezut ca turb ca s-a luat curentul.Acum pot sa-l scriu din nou. Daca nu apare raspuns inseamna ca iar s-a luat.

| carminaburana43 a răspuns:

Deci se fierbe spanacul in apa in care se pun citiva catei de usturoi.Pe urma cind s-a fiert se arunca apa cu catei cu tot... un pic se pastreaza doar pentru rantas.Se toaca marunt spanacul fiert, dupa care se face rantas si se introduce spanacul tocat marunt, se adauga putina apa in care s-a fiert spanacul in rest se toarna lapte pina se fierbe compozitia si pina ce amestecind continuu devine omogen.Se serveste cu ochiuri sau cu salam ori parizer fript sau orice dicteaza imaginatia. Pofta buna!

| andreilucian2010 a răspuns:

Se pune apa intr-o uala se fierbe spanacul si se pune mirodenii asta este tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok il fierbi cu otet in apa foarte fierbinte! okay.

Întrebări similare