|

Cum topesc ciocolata menaj? Si cum o folosesc pentru decorare? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bine o topesti pe baie de aburi(pui un vas cu apa pe aragaz si in el altul, putin mai mic, in care pui ciocolata). Pentru glazuri eu adaug 5 linguri de ulei la 300 grame ciocolata(de menaj sau chiar si ciocolata cu lapte am folosit). Se toarna dupa ce s-a topit deasupra prajiturii.Mai poti sa o pui intr-o punga, sa rupi putin din coltul pungii si o sa poti face diverse forme pe prajitura. Alta varianta: pe o bucata de hartie de copt, pui foarte putin ulei si tot cu punga, faci diferse modele, flori, fluturasi etc. Le lasi sa se intareasca foarte bine si apoi le poti dezlipi si folosi ca decor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In bain-marin adica un vas in care e ciocolata si sub ea un vas cu apa p aragaz... iar decorare gasesti dispozitive speciale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti s-o topesti si la microunde; incearca sa decorezi pe folie de aluminiu cu ajutorul unui cornet (din hartie de copt ).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează