anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde stii cand e gata crema de zahar ars?

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Este inchegata, si prinde o crusta un pic auriu maronie la suprafata

auran
| auran a răspuns:

Cand misti cratita (sau vasul in care este) are aspectul si consistenta unei sarlote

| nellyneliana a răspuns:

Pai cam 30 de min dureaza si iti dai seama ca e gata ca se "incheaga toata" se face ca un iaurt mai gros...

| alexandra14 a răspuns:

E gata cand ia o culoare cafenie...

| Sophie_3843 a răspuns:

Cand aproape marginile de crema prind culoarea maronie, iar crema a prins o culoare galbena, galbena dedeasupra!

| Encore a răspuns:

Nu stiu dar e foarte buna drooling

| Allexaaaandra a răspuns:

Cand nu mai se balangane ca o piftiuta.blushing Da, am invatat de la mamaia.big grin Dar, sa nu deschizi usa la cuptor prea des.La nicio prajitura.[-x

Întrebări similare