| muresanul a întrebat:

Dupa parerea voastra, care e metoda de gatit carne de pui cea mai gustoasa? sau reteta?

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Nu-i spuneţi " mureşene ", că e domn, nu un " copilaş ". Păăi, sniţele ( http://www.e-retete.ro/retete/snitel-de-pui ), pui cu cartofi la tavă ( http://veronicascakes.blogspot.com/2008/10/pui-la-tava-cu-cartofi.html ), şi, nu în ultimul rând, frigărui ( http://www.e-retete.ro/retete/frigarui-de-pui ). Poftă bună! :)

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Mie imi place snitelul de pui, escalop de pui cu ciuperci... dar imi plac toate mancarurile cu carne de pui.
http://www.bucatarul.com/escalop-de-pui-cu-ciuperci-pavel-marius/

| Arthur a răspuns:

Pui învelit în lut sau aluat şi dat la cuptor. Sau puiul pus pe o sticlă pe care o treci prin el şi îl aşezi în poziţie verticală în cuptor. E ceva mai haiduceşte dar e super.

| psyho a răspuns:

Mie imi place f mult puiul facut la gratar

Răspuns utilizator avertizat
Elianna
| Elianna a răspuns:

@Arthur: daca sticla pe care pui puiul in cuptor (de obicei o sticla de bere ) o umpli cu apa, fara sa-i pui dop...iese un pui fraged, copt si pe dinauntru, ca apa se infierbanta! Deja imi lasa gura apa!

| Elena1234456 a răspuns:

Snitele love struck.

Răspuns utilizator avertizat
| smaranditza a răspuns:

Si eu sunt din mures! dar acum locuiesc in constanta
uite specialitatea casei din bucataria mea:
- un pui bine curatat, spalat, etc, se pune la scurs in pozitie verticala; intr-o tava maricica se pune 1 kg de sare de sac, in strat gros, bine intins...
- pe acest strat de sare se pune puiul bine scurs si se da la cuptorul incins; trebuie tinut acolo cam 1 ora( mai mult sau mai putin, functie de pui ); cand e maroniu (rumen)pe spinare, bagi in el o lingura de lemn si cu grija il intorci invers, ca sa se rumeneasca si pe burtica happy
-se serveste cu o salata de vara si e taaaaareeeeeeeee gustos!
POFTA BUNA!

| danut a răspuns:

Cele mai gustoase rete cu pui sunt: pui la punga de hartie (nu cele din comert) si pui facut in smoala. Voi explica reteta a doua care este o raritate. Dupa sacrificarea puiului se scot intestinele printr-o incizie mica care apoi se inchide la loc dupa ce s-a pus cativa catei de usturoi si sare in interior. Puiul nu se curata de pene. Se leaga cu o sarma de gheare si se introduce in vasul cu smoale fierbinte. Se tine cca 15-30 minute in interiorul vasului apoi se scoate si se amesteca cu nisip, pamant, etc. pana se raceste. Se desface bolul format, moment in care se jupoaie si ce a mai ramas din penaj. Se consuma caldut. Este unic, totusi cel mai bun este puiul la punga de hartie.