| Renea_Roxana_1999 a întrebat:

Hei. Cum pot sa imi fac peretele din camera sa para ca este lemn? Vreau să îmi aranjez camera stil viking, idei?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Acoperi peretele cu "margine" de brad, scandurile acele rotunde care se taie chiar de la marginea trunchiului,.
Sunt mult mai ieftine decat scandura, un fel de deseu de prelucrare ramase de cand se taie trunchiul pentru scanduri sau grinzi.
Asemenea "margini" poti gasi la gaterele unde se prelucreaza bustenii de brad sau la pietele de lemne.
Coaja deseori este deja gata indepartata sau se pot indeparta relativ usor de pe lemnul uscat.

Inainte de montare trebuie vopsit cu solutie ante-carii si de ignifogare, iar dupa montarea la locul final, lemnul se va da cu lac de protectie incolora.

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cu lambriuri.

| Sunshine123 a răspuns:

Exista tapet special pentru a obtine efectul asta. Dar trebuie sa il lipesti pe toti peretii.

| PumpkinDoll a răspuns:

Ala-i un tricou cu Rammstein?

| Holiday a răspuns:

Exista barne false din poliuretan solid care imita foarte bine lemnul. Se lipesc pur si simplu pe perete/tavan.

| attila682002 a răspuns:

Cel mai simplu este cu tapet.

| Laura927 a răspuns:

Stilul nordic este minimalist,deci mult decor este de prisos.
tapetul de pe pereti crem deschis sau alb,tavanul foarte jos,perdele mari din voal,scanduri de lemn pe jos vopsite alb sau doar lacuite, semineul care nu poate lipsi si o sofa si aia din ikea, in rest o masa simpla cu un scaun vechi,pe pevaz o vaza cu flori proaspete (aia nu poate lipsi), covorul unul mic si latos, toate in culori gris sau bej...a si cel mai important becul din mijlocul tavanului trebuie sa dispara, o lampa mare alaturi de sofa si vreo doua beculete ascunse, pentru o lumina indirecta.
Cam asta este stiul, eu am locuit 2 ani acolo.

| Adry05 a răspuns:

Tapet care sa arate ca lemnul

| Shooterman a răspuns:

Un autocolant bun facut din 2 sau 3 bucati (depinde de dimensiunea peretelui) pe care se imprima orice imagine vrei tu.dar costa peste 300 lei.depinde de cat e de complex modelul.

| Roxanacretu2 a răspuns:

Salut! Iti recomand sa arunci o privire si pe tavanele false cu model viking sau ce model doresti tu, gasesti o groaza pe net. Mi se pare ca s-ar imbina perfect cu peretele tau din lemn decorativ. Vezi pe http://vipcasa.ro niste idei faine.