|

Ma gandeam la friteuzele alea cu aer cald, oare chiar e mai sanatoasa mancarea facuta la ele? Adica daca ar fi sa comparam niste cartofi prajiti normal si o portie de cartofi facuta la friteuza, care sunt beneficiile?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce este aceea "friteuza"?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa o ignoram pe doamna campioana, ca e pe alta planeta dinsa. Eu se intampla chiar sa am o scula de aia, mai exact aia neagra de la Philips... mai exact asta: https://:///......ECJPKBBBM/
Ca o paranteza, pretul de acum e absolut ridicol, eu am dat vreo 650 RON pe ea cu vreo 2 ani in urma. Mai sanatoasa mincarea? Desigur, ca nu mai pui ulei deloc. Mai gustoasa? Nu prea. Cartofii de exemplu ies copti, destul de uscati. La o adica cred ca poti sa ii tai subtiri si sa faci chipsuri cu mare succes. Am mai folosit-o sa fac mici/burgeri, aia se fac parfum. Per total, nu mi se pare o mare investitie, mai degraba faci la cuptor chestiile respective.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer, nu imi place mancarea facuta la friteuza cu aer cald. Mancarea nu are acelasi gust cu cea facuta in ulei, chiar daca este mult mai sanatoasa. Un mare beneficiu atat pe plan fizic cat si monetar, este ca nu ai mai cumpara ulei si nu ai mai ingurgita alimente facute in ulei, mancarea este mult mai sanatoasa si isi pastreaza propietatile. Chiar si asa, nu o recomand. Poti sa incerci, totusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlexSalling):

Cit nu dai pe ulei dai pe curent, lol. Ideea e ca poti de exemplu la cartofi sa folosesti un spray de ala cu ulei, astfel o sa aiba si gust de cartofi prajiti in ulei, si vei si folosi cu mult mai putin ulei pentru a ii gati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează