Sau cu cartofi, morcovi si telina. E fac friptura de pui doar la cuptor. Altfel nu stiu cum (varianta la tigaie are un gust neplacut).
MERGE FOARTE BINE. CU O ORA INAINTE SA DAI CARNEA LA CUPTOR, E BINE SA O MARINEZI IN VIN SI CONDIMENE
Pe langa pui la cuptor pune si niste legume din comert si cartofi si cu pepene murat, mananci de nu te mai saturi...
Da, normal ca merge! iti dau reteta celei pe care tocmai am savurat-o: pulpe superioare de pui la cutor: pui cam 1 cana de ulei in tava si una jum. de apa, speli pulpele, le cureti, le tai pielita de grasime ce e in exces si le asezi in tava ( mai mica sau mai mare tava, in functie de cate pulpe ai, daca sunteti 2-3 la masa sau ai invitati ) apoi presari sare, piper, ardei iute rosu pisat, cimbru si busuioc, tot in tava pui printre pulpe cativa graunti de usturoi pe care ii tai pe jumatate - eu am pus destul de mari. Mai e varianta cu sos de vin, cand e friptura pe jumatate gata fac un sos de vin cu pasta de tomate cat mai concentrata. Il pun acolo si dupa jum. de ora este gata. Alt pont: friptura de la fast food uri sau supermarket-uri este gustoasa pentru ca atunci cand o gatesc bucataresele taie morcovi si ardei gras rosu din belsug si apoi o baga la cuptor! Sa aveti pofta!
Da.Eu o fac mai exotica cateodata. Poti sa adaugi usturoi maruntit printre bucatile de carne, ananas si cartofi.Carnea e foarte frageda si are un gust deosebit daca in loc de apa adaugi vin alb.Separat faci un sos de smantana, oregano si iaurt si il adaugi peste.