Pai depinde daca faci cafeaua la ibric pentru o ceasaca pui 2 lingurite de cafea cand fierbe apa si zahara cat iti place de dulce... distractie
Intr-o cescuta pui 2 lingurite de cafea (poti pune si 2 jumatate, daca vrei cafeaua mai tare) + 1 lingurita zahar(dupa gust). Torni apoi apa clocotita.Amesteci, lasi sa se decanteze zatul, si bei! Funda?
Pui apa intr-un ibric sau in ce ai si astepti sa fiarba apa apoi pui cafeaua si amesteci mai lasi sa fiarba iar apoi pui zahar ca sa fie dulce sau daca nu vrei dulce pui mai putin zahar
sper ca am ajutat
Pui apa la fiert cu doua lingurite de zahar, iar cand incepe sa fiarba opresti aragazul si pui 4 lingurite de cafea(sa nu amesteci din prima pentru ca o sa "dea pe-afara"...daca nu este destul de dulce, atunci ii mai pui cat zahar doresti. Sper ca te-am ajutat!. Savurare placuta!