Pastreaza farfuriile (si nu numai) in dulapul de bucatarie, departe de aragaz.
Astfel nu se vor depune pe ele aburii de grasime.
Daca dupa o pastrare mai indelungata vrei sa le folosesti, atunci spala-le inainte!
Nu folosi detergent Triumf pentru farfurii, fiindca contine nisip fin (asemanator detergentului Tix) si se zgaraie suprafata lucioasa, devine mata! Foloseste alt fel de detergent, lichid!
Serios? Eu nu vorbesc de grăsime de mâncare, vorbesc de atlfel de grăsimi.
Un fel de lipici, adică serios daca nu îmi spuneai tu nu știam?
Mi se depune pe farfurii un fel de grăsime.
Dacă e chiar așa, atunci, un oțel.
Detergentu de calitate nu spala bine, ala este scump tocmai pentru ca nu spala bine, este scump pentru ca este mai prietenos cu mediu.Cauta soda caustica faci o solutie le pui acolo, le tii o juma de zi sau o zi, cand le scoti zici cas noi.
La fel si cratite.Restu ar putea fi cum zice bula de la aburii ce contin ulei cand gatesti.
Deasupra aragazului nu trebuie sa tii nimic, acolo ar trebuie sa ai o hota foarte mare cu ventilator.
Utilizatoare123 întreabă: