Ai avea nevoie de proiect nou, dar NIMENI autorizat nu-ti va aproba si nu va monta centrala deasupra unui aparat care se incalzeste, inclusiv calorifer. O explozie la centrala l-ar face automat vinovat!
Consulta-te cu cei care au montat centrala, poate veti gasi o solutie.
Ca si cost, va trebui sa suporti demontarea si amenajarea (inchiderea) locasului vechi, montarea centralei si ale tevilor la locul nou, precum si evidentele cheltuieli pentru proiect si aprobare.
In primul rand, nu poti sa pui centrala deasupra unui calorifer.
In al doilea rand, centrala TREBUIE sa fie pe peretele tehnic, macar pentru a putea fi legata la reteaua de apa si la cea de gaze.
Gandeste-te cam cati metri de tevi vei avea prin casa daca o muti pe alt perete.
Cred ca te complici mult, lasa o asa cum este ea facuta ca sigur cine a pus o acolo nu a pus o de prost, nu avea loc in alta parte si era cel mai bun loc pentru ea.
Crede-mă ca este foarte prost pusa. Îmi fragmenteza mobila de bucătărie și se va vedea oribil. Atunci renunț la caloriferul ala (am 2 de 40 cm lungime în bucătărie) și îl schimb pe celalalt cu unul înalt. Dacă ma duce pana în 1000 lei sa o mut chiar merita. Păcat ca nu pot posta o poza sa înțelegeți mai bine ce și cum.
Cum spune si (ardnaxur1961) caloriferul acela va trebui mutat si de acolo mai departe (refacere proiect gaz) mare atentie'daca tubul flexibil depaseste 80cm trebuie proiect gaz si de acolo tevi fitinguri si filtre plus manopera, daca ai relatii cunostinte cu 500 lei si putina munca te scoti daca nu pana in 1000 lei cu tot cu ce au ei de mers dupa pieste si neprevazute
Unii spuneau ca trebuie doar modificat proiectul.
Locul amplasarii centralei nu pote fi modificat fara proiect, deci in primul rand trebuie refacut proiectul
Am întrebat când au venit băieții cu revizia. Pe același perete se poate muta aproximativ 1m stanga-dreapta fără proiect.
Lupu_George_1995 întreabă: