Ai avut dreptate. Chiar au iesit foarte bune.
Depinde de cuptor. Dacă respectivul cuptor are această funcțiune nu ies crude,dar îți recomand să le bagi la cuptor pentru că se fac mult mai bine. Dacă cuptorul cu microunde nu are respectiva funcțiune mai bine nu încerci pentru că poți strica și cuptorul dar și brioșele. (probabil că nu știi să folosești cuptorul,așa eram și eu când eram mai mică
)
Cuptorul cu microunde are niște,,raze" care sunt foarte periculoase și mai bine îl folosești doar pentru încălzirea mâncărurilor, supelor și tot ce ține de mâncare și pentru popcorn, dar pentru prepararea alimentelor nu.
Unele cuptoare le schimbă și gustul și oricum toate cuptoarele sunt periculoase pentru prepararea alimentelor.
Nu! Nu cred ca vor iesi perfecte ca si la cuptorul aragazului, dar voi iesi bune.de exemplu eu imi fac onleta la microunde.si iese excelenta.
Dar trebuie sa stii la cate grade vrei sa coci briosele, si cate minute.Bafta, si Pofta mare!:*
Buna
si pe mine ma incercat aceasta curiozitate asa ca am incercat sa fac...si le-am tinut destul de mult.si au iesit putin cam "prajite"...deci nu cred ca o sa iti iasa crude daca le ti indeajuns![]()
bafta si ai grija sa nu dai foc la bucatarie
Hai sa-ti explic ceva despre cuptorul cu microunde.Cuptorul cu microunde agita particulele de apa si de aia se incalzeste mancarea.CUPTORUL CU MICROUNDE NU COACE! 1
Nu ai cu cine discuta pe aici... suntem depasiti numeric de niste idioate care nu au habar ce sunt alea unde hertziene si ce mama dracului fac! Fizica, fetelor!
Ce sa le faci... Doar sunt fete
Depinde si de cuptor. Unele microunde sunt bune si pentru gatit. Eu zic sa te uiti la reteta, poate scrie undeva de cuptorul cu microunde.Succes!
http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/
Parerea mea este sa le pui la cuptor, pentru ca ies mai bine. Iti spun eu ca am incercat odata la micounde ca sa le fac mai repede, si s-au facut varza
) mai mult arse decat pufoase, umflate si delicioase... yumyyyy, asa ca mai bine lasi 25 de min la cuptor decat la microunde. Spor in continuare la gatit. Poate ne arati o poza cum au iesit. Pupiciiii!
George18011993 întreabă: