| LisaJulie a întrebat:

Sfaturi pentru o mâncare mai speciala pentru noaptea de Revelion?

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Friptura de purcel intreg.
Bauturi indragite de cei prezenti, de cat mai multe feluri.
Sampania sa nu lipseasca!

| Frank51 a răspuns:

Crab fiert cu porumb și sos roșu.

| TimberWolf a răspuns:

Mancarea e fudulie, bautura e temelie.

| Wukong a răspuns:

JohnnyBravo123 sigur te ajuta, iti spune mama lui cu care inca doarme in pat la 24 de ani

| Alex765431 a răspuns (pentru Wukong):

Ce doamne ai cu el? Lasă l în pace dom'le să meargă la poliţie!

| LisaJulie explică (pentru Wukong):

Probabil este in depresie

| Wukong a răspuns (pentru LisaJulie):

Probabil e un troll obosit ca n-ai cum sa ai nivelul asta de maturitate la 24 de ani

| angel6lust a răspuns:

La mine în familie se făcea pește prăjit, sarmale și salată bőf, dar la care punea maică-mea restul de pește.

Și vreo 2l de palincă.

| TimberWolf a răspuns (pentru angel6lust):

Suna bine!

| angel6lust a răspuns (pentru TimberWolf):

Da, mai ales palinca.

| I0NUTA a răspuns:

Eu voi face salata de peste și oua umplute, dar ceva mai special ar fi fructe de mare (doar dacă știi cum să le gătești).

| mariuspinciuc a răspuns:

Revelionul se face cu mâncare de pește. Pește de orice fel deoarece se spune că aduce noroc. Apoi ciorba de burtă nu trebuie să lipsească. În final răciturile (piftia) trebuie să fie pe masă. Asta pe lângă obișnuitele platouri, salată de boeuf sau ouă umplute.

Întrebări similare