 Ordonare:
					După relevanţă
				
				Ordonare:
					După relevanţă 
					
			
					Ma   gandesc  ca esti  mai   putin experimentat   in  ale gatitului.
Iti  dau  o reteta  pentru  incepatori.Adica  cu  felii de paine in loc  de aluat.
Deci.Inmoi felii   de paine  in  lapte  (de  preferat  toast  pentru  ca sunt  patrate si  sunt  usor  de  asezat  in tava). Merge  cea  dela   aragaz.  
Vezi   ce ai  prin  frigider  (salam,costita,sunca,carnati, ciuperci, poate  chiar   si resturi  de friptura ), Le  prajesti   usor, avand   grija  sa nu  le  usuci. Cand  sunt  facute  le rastoni  pe feliile  de paine, avand  grija  sa le  distribui   uniform.Dai  la  cuptorul  incalzit  dinainte  pentru  10  -15  minute..Intre     timp  bati   3-4  oua,  in  care pui  sare/piper  si torni   si   torni    prepa si  mai pui   la  cuptor  4-5   minute.Scoti  si  mai pui 200  gr  branza   tare si  mai  lasi  pana   se gratiteza.
Sa  ai   pofta  si succes!
				
Gigiku întreabă:
Dana_plescau întreabă:
Idkidk întreabă: