TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
CLaludiu1234
în 9 Mai 2024 | CLaludiu1234 întreabă:

Oare,este aparat care iti colecteaza si îți dă banii înapoi și pe sticlele din sticla, ca am văzut unele sticle din sticla au garanția de returnare?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2024 |

Salut TPU, mi-am comandat de pe dr max o periuta electrica cu ridicare din farmacie, in cate zile ar trebui sa ajunga comanda la farmacie?

4
Răspunde Raportează
ImNotBianca
în 9 Mai 2024 | ImNotBianca întreabă:

Bună! În cat timp vin comenzile de pe Smyk.ro?

3
Răspunde Raportează
MyLittlePony
în 8 Mai 2024 | MyLittlePony întreabă:

Bunaaa! De pe ce site uri îmi pot cumpăra cu încredere telefoane sh? As dori un iPhone

5
Răspunde Raportează
dianaaaaa01
în 8 Mai 2024 | dianaaaaa01 întreabă:

Bună! Aveți idee în ce magazin se poate găsi bere cu ghimbir?

7
Răspunde Raportează
RadoaieMihaiAlexandru
în 8 Mai 2024 | RadoaieMihaiAlexandru întreabă:

Salut, am comandat un produs de pe evomag, a ajuns acum 2 zile si vreau sa ii dau retur. Trebuie sa chem eu curier dar imi cere nume si prenume. Cum ar trebui sa completez acel formular?

3
Răspunde Raportează
alexandraaaaam
în 8 Mai 2024 | alexandraaaaam întreabă:

Buna! Am comandat de pe about you niște pantofi și acum vreau sa fac retur pentru ca e mărimea mica. Am apasat la retur pe "predare la un punct fan curier". Pot sa modific? Cum se procedează adică...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 8 Mai 2024 | Jessica1235 întreabă:

Cu aproximativ 3 ani în urma am băut pentru prima dată Pepsi cu ghimbir de la un magazin care a dat faliment, dar de atunci nu am mai găsit în niciun magazin. S- au scos sau se găsesc doar la anumite...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Amex04
în 8 Mai 2024 | Amex04 întreabă:

Salutare, care este cel mai ieftin si ok centru de copiere chei din Brasov?

2
Răspunde Raportează
jaguar555
în 7 Mai 2024 | jaguar555 întreabă:

Inca nu am intampinat frauda pentru ca nu comand cu plata in advances si cand comand, de exemplu, de la firma https://ro.m3cargo.com/ M3Cargo, au posibilitatea sa inspecteze coletul inainte de a- l ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Catalina0102
în 7 Mai 2024 | Catalina0102 întreabă:

In ce tara este TEMU sau de unde vin comenzile de pe TEMU?

3
Răspunde Raportează
Sudura45892
în 7 Mai 2024 | Sudura45892 întreabă:

Daca merg la mall la magazinul swarovski ma lasa sa plătesc cash? Am vrut sa dau o comandă online și mergea doar cu cardul.

6
Răspunde Raportează
Danyel299192
în 7 Mai 2024 | Danyel299192 întreabă:

Buna, as vrea sa fac si eu o comada de af1 de pe zalando, dar nu stiu daca sunt fake- uri, in imaginile din picioare par fake, in poze par originali, am comparat cu nike.com si par putin modificati. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciprian77yt
în 6 Mai 2024 | Ciprian77yt întreabă:

Unde pot găsi haine, brățări rock în Brașov?

3
Răspunde Raportează
Lulupana1234
în 6 Mai 2024 | Lulupana1234 întreabă:

Buna TPU, am o întrebare, știe cineva de unde as putea achiziționa blană sintetică? Mă refer la un fel de blană la metru, subțire care să poată fi folosită și să se poată coase, vreau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kate578
în 6 Mai 2024 | Kate578 întreabă:

Îmi puteți spune niște magazine în Iași cu rochii frumoase pentru banchetul de clasa a 12-a?

4
Răspunde Raportează
ghosthunter83747u
în 5 Mai 2024 | ghosthunter83747u întreabă:

Hey, TPU! am dat comanda de cateva lucruri de la altex miercuri, 1 mai. in contextul sarbatorilot pascale as fi curios daca ar putea veni marti, 7 mai. mentionez ca firma de curierat este cargus. multumesc!...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anabla12
în 4 Mai 2024 | anabla12 întreabă:

Salut, am și eu o problema... vreau s adau comanda d epe zara am aplicația instalata și când ajung sa îmi pun datele cardului le scris și după acolo la numele proprietarului îmi scriu numele și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 3 Mai 2024 | UnchiulRamiz întreabă:

Unde găsesc parfumul Invictus eau de parfum mai convenabil? Dar sa fie 100% original. Am fost la Douglas azi, era 625 lei...

6
Răspunde Raportează
pisicaneagraa239
în 3 Mai 2024 | pisicaneagraa239 întreabă:

Heiii Am văzut și eu recent prin magazine și pe net țigări electronice de la VEEV ce părere aveți de ele, dacă ați încercat. Eu mă gândeam să- mi cumpăr un VEEV one reîncărcabil cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SerbuDanny
în 2 Mai 2024 | SerbuDanny întreabă:

Salutare! Stie cineva, care este pretul unui cartus de PallMall negeu in duty free Otopeni? Sau e rentabil sa iei de acolo? Mulțumesc frumos!

3
Răspunde Raportează
StefanDrg
în 2 Mai 2024 | StefanDrg întreabă:

Unde pot gasi sa cumpar Șerbet in Brasov?

2
Răspunde Raportează
njcenumesapun
în 2 Mai 2024 | njcenumesapun întreabă:

Ati comandat adidasi replica de pe e-reduceri2024? Sunt la fel ca in poza?

4
Răspunde Raportează
njcenumesapun
în 2 Mai 2024 | njcenumesapun întreabă:

Buna, Ati comandat de pe www.e-reduceri2024? Site ul cu adidasi (replici), cum vi s au parut adidasii? Sunt la fel ca in poze?

1
Răspunde Raportează
GergelyKristof
în 1 Mai 2024 | GergelyKristof întreabă:

Am ordonat ceva de pe eMag, si inca nu am primit- o. In 13 Aprilie am plasat o comanda be eMag pentru o tableta Wacom Cintiq Pro 24 Touch, cu un Flex Arm. Am asteptat peste 3 saptamani pentru ele, so...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bogdanalexandraom6364638
în 30 Aprilie 2024 | bogdanalexandraom6364638 întreabă:

Daca dau o comanda în valoare de 2360 de lei de pe joom este sigur? In comanda sa află o trotineta electrica.

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 30 Aprilie 2024 | LisaJulie întreabă:

Care sunt cele mai bune site-uri de comandat haine și care aduc și marfa devreme?

2
Răspunde Raportează
Rashfordd
în 30 Aprilie 2024 | Rashfordd întreabă:

Am dat comanda pe vinted, mi- a ajuns pachetul si am dat o solicitare de rambrus. Am primiti o serie de pasi care imi spun sa scriu ceva pe colet si sa merg apoi la easybox ca sa- l pun. Intrebarea este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim34545jkjk
în 29 Aprilie 2024 | Anonim34545jkjk întreabă:

Buna! Vreau sa cumpar un iphone de pe olx, dar imi este teama sa nu primesc o mare teapa. Stie cineva cum functioneaza mai precis livrarea prin olx? Daca verific coletul la primire si sa presupunem ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Razvan01932
în 28 Aprilie 2024 | Razvan01932 întreabă:

Salut, am văzut la statusul comenzii,, pierdere conexiune transport,,. E de la firma de curierat Cargus. Voi mai primi pachetul?

1
Răspunde Raportează
georgcyc
în 28 Aprilie 2024 | georgcyc întreabă:

Vă rog frumos ajutați-ma, dacă aș lansa o comanda pe Temu îmi va fi fraudat cardul bancar?

14
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 27 Aprilie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

Am plasat si eu o comanda pe Temu sa vedem ce si cum si nu prea inteleg cum functioneaza sistemul asta de impachetare colete. Am inteles ca sunt mai multi vanzatori pe site. Comanda a fost impachetata ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DonyHD
în 27 Aprilie 2024 | DonyHD întreabă:

Bună ziua, astăzi la Auchan la self scan am cumpărat mai multe bucăți la anumite produse dar cred ca nu i- am dat Ok după ce am crescut cantitatea și mi- au pus doar câte o bucata la fiecare produs...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mariusrobert114
în 27 Aprilie 2024 | mariusrobert114 întreabă:

De ce pe temu nu pot plati ramburs?

5
Răspunde Raportează
luci43790
în 27 Aprilie 2024 | luci43790 întreabă:

Bună ziua ați comandat un hanorac de pe cream outlet astăzi în zile sâmbătă există o șansă să vină mâine în zi de duminică sau săptămâna viitoare în zile lucrătoare săptămâna viitoare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
luci43790
în 27 Aprilie 2024 | luci43790 întreabă:

Bună ziua am comandat astăzi în zi de sâmbătă o comandă de pe cropp e vreo șansă să vină mâine adică duminică sau în timpul săptămânii deoarece este săptămâna dinaintea Paștelui săptămâna...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 26 Aprilie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

De ce cand cumperi un inel din aur cu piatra mare de la un amanet ti- l cantareste si ti- l vinde la gram si cand te duci cu el la amanet sa il vinzi iti scoate piatra si iti cantareste doar aurul? E o...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
remusleu978
în 26 Aprilie 2024 | remusleu978 întreabă:

Salut,se merite mai mult un ps4 pro decat un xbox series s? Tinand cont de jocurile exclusive de la playstation...

1
Răspunde Raportează
lavricco
în 26 Aprilie 2024 | lavricco întreabă:

Salutare TPU!) Ce părere aveți despre garanția de 48 de ore pentru folia de protecție pentru ecranul telefonului pe care o oferă unele magazine de accesorii pentru telefoane?

3
Răspunde Raportează
Anonim58042
în 25 Aprilie 2024 | Anonim58042 întreabă:

Buna! Daca am 16 ani si am card de minor il pot folosi pe vinted ca sa-mi pot primi banii pe ce voi vinde si sa-mi activez soldul? Sau ar trebui sa am peste 18 ani

5
Răspunde Raportează
DannY09145
în 25 Aprilie 2024 | DannY09145 întreabă:

Buna! Vreau să vă intreb, voi ce preferati, hanorace mai lejere(mai largi) sau mai slim(strâmte)?

21
Răspunde Raportează
iuliazh
în 25 Aprilie 2024 | iuliazh întreabă:

Buna! Am dat o comanda de 16 articole de pe shein pe data de 16, iar azi mi- a aparut la track(status), , package is in accelerated transit, please be patient". Înseamnă că s- a oprit și nu- mi...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
stefy57
în 24 Aprilie 2024 | stefy57 întreabă:

Salut prieteni. Caut să cumpăr o husă gen carte, pliabilă si magnetică pentru IPad 10.2. Am folosit una pe care scrie KRASUS dar nu mai știu de unde am comandat- o. Mă puteți...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anderson123
în 24 Aprilie 2024 | Anderson123 întreabă:

Bună! Am dat comanda de pe eMAG un telefon vândut de firma CAR OFFERS și expediat de sameday. Coletul nu a ajuns de o luna (zicea ca e în tranzit și nu are scan pe Romania)și doua săptămâni și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mariusrobert114
în 24 Aprilie 2024 | mariusrobert114 întreabă:

Ce parere aveti despre about you, ati cumparat de la ei?

6
Răspunde Raportează
Lamasanu
în 24 Aprilie 2024 | Lamasanu întreabă:

In seara asta pleaca coletul din Craiova de la fan curier catre Gura Humorului, maine ar ajunge? Sau de la Craiova-Gura Humorului care e traseul lor?

18
Răspunde Raportează
Anonimul99jsyeudndgwu
în 24 Aprilie 2024 | Anonimul99jsyeudndgwu întreabă:

De unde se cumpără mușchiiul sphagnum pentru plante?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2024 |

Buna! Care este faza că, coletul este cel mai probabil rămas fără eticheta AWB? Am comandat ceva de pe Temu și deja a ajuns in Romania in Arad.

2
Răspunde Raportează
Georgegege24
în 23 Aprilie 2024 | Georgegege24 întreabă:

Salut! De unde se mai pot cumpăra scutece de adulți la bucata în București?

2
Răspunde Raportează
Daniel2906
în 22 Aprilie 2024 | Daniel2906 întreabă:

Salut! Dacă în contul unui site nu ai numele real sau complet si iti comanzi un produs, mai beneficiezi de garantie din moment ce pe factura nu este numele de pe cartea de identitate? Mulțumesc

6
Răspunde Raportează
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 22 ore

farcry444 întreabă:

Întreb serios că m-a luat panica… chiar o să ne ia inteligența artificială locurile de muncă? Adică o să ajungem toți șomeri și roboții o să lucreze în locul nostru?
    12 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă pe 7 Noiembrie

Șachi întreabă:

Salut, TPU! Am o întrebarea foarte importantă. Sunt la facultatea de istorie. Pot fi depunctat pentru că folosesc varianta "î.e.n." în loc de cea clasică, religioasă? Menționez că preferința...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Klauswerner
    trimisă acum 22 ore

Klauswerner întreabă:

Am o întrebare pentru cei care au folosit cele două camere video sport: GO Pro Hero 13 black și Insta 360 X5? Ce îmi recomandați?
    8 răspunsuri
  • Rimadan103120
    trimisă acum 15 ore

Rimadan103120 întreabă:

Buna seara, are ceva daca mananc piure de cartofi in exces? Imi place foarte mult, cand il fac, il fac natural, fara margarina, lapte sau unt, mananc cam 1 kg de cartofi piure la doua zile si cu ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.534
  • Întrebări: 3.952.861
  • Răspunsuri: 17.652.212
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 651.999 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.788 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.096 Conversaţii