| Andreea9222 a întrebat:

Am o intrebare pentru barbati... Vreau sa fac un cadou un parfum unui barbat care detine deja un parfum Tom Ford Noir si un Salvatore Ferragamo Incanto Blue. Imi puteti recomanda va rog ceva de calitate care sa miroase asemanator cu cele doua? Sa se potriveasca cu gusturile lui. Multumesc frumos

12 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Este una din putinele dati in care sunt de aceeasi parere cu Jassmina. Cumpara-i altceva!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu îi cumpăra parfumuri daca nu sti exact ce îi place lui ca sunt scumpe si risti sa nu îi placă, cumpăra i altceva care sti ca va folosii, un ceas, sau o cravată daca este om de afaceri si se imbraca la costum, sau butoni, multi purtau la cămăsi butoni in anii 80, si posibil ca moda a revenit, asa cum multi poarta bretele la pantaloni.

| Jassmina a răspuns:

Parfumurile se fac cadou numai in masura in care stii sigur ce-i place si ce i se potriveste acelei persoane pe piele.
Din cauza reactiei chimice a pielii cu parfumul, corpul nostru poate schimba mirosul si ceea ce pentru cineva este un parfum superb, pentru altcineva poate fii unul urat mirositor.
Am avut ocazia cu foarte multi ani in urma sa primesc cadou, vestitul parfum Chanel 5 pe care l-am folosit 1 singura data si l-am dat cadou, fiindca nu mi s-a potrivit deloc mie.

Parfumurile si pantofii sunt probabil unicele cadouri care nu se fac decat in prezenta si cu constimtamantul persoanei careia vrei sa i le cumperi.

| Frank51 a răspuns:

După mirosul meu, se potrivește și one million, dar nu garantez că si după al lui.

| Lioana a răspuns:

Daca are deja un parfum preferat, nu-i cumpara parfum.
Cumpara altceva, ceva ce nu are.

| Lukasssz a răspuns:

Da-i bani sa isi ea el ce vrea!

| Metisul a răspuns:

Dacă te tine portofelul asta i s-ar potrivi

https://www.notino.ro/creed/aventus-eau-de-parfum-pentru-barbati/p-628844/

Parfumul asta e foarte scump și e posibil sa nu ii placa, cumpărai un smartwatch mai bine, sau dacă ii ști numărul la încălțăminte sa îl surprinzi cu o pereche de adidași interesanți.

| 19flo79 a răspuns:

Parerea mea este sa nu-i iei ceva ce are deja. Iar daca ii iei alt tip de parfum, el o sa se bucure ca sa nu te simti tu prost...

Parerea mea happy

| antineutrino a răspuns:

O adăugare la mesajul anterior:
După ce m-am intersat despre parfumurile pe care spuneai că le poartă prietenul tău, observ că îi plac mai mult cele florale.
În acest caz te-aş îndruma către un "clasic", cu toate că este o variantă mai nouă, şi anume: Elixir de la Dior (https://www.notino.ro/......barbati/).
L-am testar chiar ieri şi pot spune că şi azi încă mai simt mirosul pe mână.
Atenţie! Unul sau două pufuri sunt suficiente!
La fel şi pentru cele de mai sus.
Despre Roja, era desigur o glumă; mai bine îi cumperi o maşină! :)

| antineutrino a răspuns:

Acuma văd că nu funcţionează linkul de la Dior. Încearcă aici:
https://www.notino.ro/dior/sauvage-elixir-extract-de-parfum-pentru-barbati/

| Salontanul a răspuns (pentru antineutrino):

N-am apucat sa-ti mai raspund la intrebarea ta. Dovada ca era intrebare interzisa pe aici este si faptul ca admina ti-a sters intrebarea. Mai ai o intrebare de tip scolar. Daca faci asta in mod repetat risti sa ramai fara cont. Sa fii sanatos si mai multa atentie la ce scrii!