| SoareRoz a întrebat:

Buna.
Am facut o comanda pe About You, doar ca am lasat numarul de telefon de la comanda precedenta. Numarul este al unei prietene care atunci cand a fost sunata, a anulat comanda.
Pe siteul Fan Curier vad ca s-a intors la sediu. Pe siteul About You apare in curs de livrare. Tot pe siteul celor de la About You am citit ca odata ce e livrata comanda, nu o poti anula.
Eu nu imi mai doresc acel colet. El se intoarce la sediul About You sau este in depozitul de la Fan Curier?
Multumesc.

3 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Sunați unde ați făcut comanda și anulați comanda. Probabil că stă o perioadă în depozit la Fan Curier până o returnează ei automat. Oricum, sunați la ambele firme ca să nu vă treziți cu alte telefoane.
Dar, încercați să nu mai faceți comenzi dacă nu sunteți 100% sigur că le luați, căci fiecare firmă, dacă nu greșesc are o listă "neagră" cu clienții care comandă, primesc comanda, dar se răzgândesc și o returnează nedeschisă, neprimită.

| SoareRoz explică (pentru romeo78):

Buna.
O sa sun maine. Voiam sa stiu daca a mai avut cineva o experienta asemanatoare. Eu imi doream comanda, dar prietena mea a anulat o, nestiind despre ce este vorba.
Sper sa clarific repede situatia maine.

| romeo78 a răspuns (pentru SoareRoz):

Comunicarea bat-o vina! Discutați cu prietena înainte sau aveți grijă ce adresă, număr de telefon folosiți!