| roxi15 a întrebat:

Daca sunt bruneta ce culoare pot sa ma fc cat de cat sa prinda?! Ast raspuns dau fundahappy

7 răspunsuri:
| Cigαяєttє a răspuns:

Bună, sfatul meu ar fi să îţi decolorezi părul înainte de vopsire, ca să prindă mai bine culoarea.big grin
Cat despre culoare, acum depinde cu ce te simţi bine şi ce te-ar prinde, să zic aşa.Te-aş sfătui să te faci roşcată dacă eşti mai albă la ten, dacă ai tenul puţin mai închis la culoare, un blond, nu foarte deschis ar merge chiar foarte bine, acum depinde ce doreşti, decizia îţi aparţine, baftă! :*

| AikkoxD a răspuns:

Roşcat închis, mov sau albastru închis. Nu cred că te ţine să-ţi decolorezi părul pentru şuviţe deschise + că sunt greu de întreţinut.
Ca nuanţe, îţi recomand: Dark tulip, rubine, şi o combinaţie între Midnight Blue şi Ebony. Cauţi pe google dacă nu ştii cum arată.

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Daca-ti faci cateva suvite, arata super albastrul deschis...dar daca iti vopsesti tot parul, arata bine culoarea ciocolatei, sau cum a spus Laurren

| missoriginalitate a răspuns:

Negru roscat inghis plond inchis culori inchise funda?

| spi a răspuns:

Eu sunt tot bruneta si te sfatuiesc sa ti lasi parul sa ti se decoloreze pana ajunge la culoarea naturala si apoi sa te vopsesti... poate un saten inchis sau saten deschis...nu te sfatuiesc sa te vopsesti roscata cum au zis celelalte fete pentru ca daca nu te prinde culoarea si vrei sa te vopsesti iar, o sa ai de tras cu roscatul pentru ca iese cel mai greu din par chiar mai greu ca negrul.nu o sa ti prinda nici o culoare direct pe negru, doar daca te decolorezi sau iti lasi parul sa ajunga la culoarea naturala.

| meowlis a răspuns:

Si eu sunt bruneta big grin.
As alege un roscat inchis intens.

| CeawCeaw a răspuns:

Buna roxi15...Eu sunt blonda, dar am o prietena care a fost bruneta si s-a facut roscata...ii sta foarte bine crede'ma.dar ai putea sa-ti bagi si niste suvite blonde/albastre/roz smug. Mult Succes kiss