| LlamaSpit a întrebat:

Am efectuat o plata cu cardul meu BCR la Altex online, (nimic grav, un card de steam 5 euro) si imi apare ca suma e blocata cand intru in aplicatia george. Ce se intampla? Oare sa mai astept, poate proceseaza tranzactia?

Răspuns Câştigător
| laSoledad a răspuns:

"Oare sa mai astept, poate proceseaza tranzactia?" Da, cand suma e blocata inseamna ca banii ti s-au tras din cont si plata e in asteptare. Nu e nimic grav, maine ar trebui ca tranzactia sa fie completa. Daca nu, suna la BCR.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu toate tranzactiile se fac in timp real mai ales daca sunt intre banci diferite. Dureaza si cateva zile paa se finalizeaza.

| LlamaSpit explică (pentru laSoledad):

Mersi, chestia asta cu cardul chiar imi da batai de cap, nu am mai facut plati online inainte happy

| laSoledad a răspuns (pentru LlamaSpit):

Cu placere! Pentru toate e un inceput happy legat de platile online, un lucru pe care l-am vazut la multi oameni trecuti prin asta e ca atunci cand vor sa cumpere un bun sau un serviciu de pe internet, folosesc 2 carduri de obicei. Unul e cel principal unde le intra venitul si al doilea e cel cu care fac plata. Si isi alimenteaza pe al doilea card doar suma pe care trebuie s-o plateasca la acel moment. Astfel, se asigura ca serviciul ala de pe internet nu le trage mai multi bani de pe cardul principal sau mai multe luni la rand daca ei nu vor asta. Sfatul asta am inceput sa-l pun si eu in aplicare si de atunci stau mai linistita cand fac plati online. Al doilea card cu care sa faci doar plati online ti-l poti face la aceeasi banca sau poti apela la Revolut, de exemplu. Asa am si eu, cardul l-am primit gratuit, si-l alimentez doar cu suma necesara pentru plata respectiva.