| sebilici a întrebat:

Buna TPU as vrea sa stiu daca aparatele astea de pe teleshopping gen cele de facut patratele chiar functioneaza? vreau o modalitate sa mai dau din sunculita jos. merg la sala dar e greu, nu e asa usor.

3 răspunsuri:
| Moonlight123 a răspuns:

Nu merita sa dai banii aiurea pe aparatele de la teleshopping. Am si eu acasa o centura pentru burtica si in afara de masaj nu m-a ajutat cu nimic. Cea mai rapida varianta dar costa, este sa mergi la un salon de remodelare corporala. Cu ajutorul radiofrecventei + cavitatie+ drenaj scapi de celulita iar cu electrostimulare si impachetari iti tonifiezi musculatura.cu sedinte zilnice cam in 2 saptamani se vad ca lumea rezultatele, dar totusi in acest timp trebuie sa tii si o dieta nu foarte drastica, adica sa mananci sanatos, 2 litri de apa pe zi sau orice fel de lichide, fara sucuri cu acid sau zahar si sa continui cu sala.Eu in 2 saptamani am dat jos 5 kg si din sunculita deja se vad patratele :p. Nu sunt perfecte dar e echivalentul a 2 3 luni de sala.

Răspuns utilizator avertizat
| sebilici explică (pentru laurlaury):

Dap ai dreptate. dar am deja o luna si ceva si nu se simte diferenta prea tare... plus ca eu am fost sportiv de performanta dar am lasat-o acum cativa ani si nu am facut altceva decat sa stau in casa si sa bag prostii in mine si acum greu mai ajung la conditia fizica in care am fost. Si ma gandeam ca poate exista o cale mai usoara. dar nu liposuctie laughing