Da…. Prețul produselor/ bucată a venit mai mare decât pe site, cică au avut ei o eroare și prețul real al fi fost cel pe care l-au pus în factură de ramburs nu cel de pe site și din mailul de confirmare
Inseamna inselaciune!
Conform legii, pretul AFISAT este obligatoriu, inclusiv pentru vanzator!
Poti face reclamatie la ANPC, daca e diferenta semnificativa (si site-ul /vanzatorul este din Romania).
Normal ca sunt obligati sa iti dea produsele la pretul la care ai facut comanda
Prostia se plătește și nu se returnează!
Orice comandă on-line trebuie studiată cu atenție, inclusiv ce este scris cu litere mici!
De multe ori am auzit această prostie, cu "vai am plătit în plus"! Nu ai plătit nimic în plus!
Iar, dacă citești factura primită vei vedea mai multe coloane, din care cele mai importante sunt cele unde scrie: preț fără TVA, preț cu TVA. Plus celelalte cheltuieli!
Majoritatea care comandați online habar nu aveți să faceți diferența între prețul produsului și suma finală de plată care este o adunare între preț produs și celelalte cheltuieli!
Degeaba vei face reclamație, nu rezolvi nimic! Doar că vei fi trecută pe o listă neagră la acea firmă și vei fi supravegheată când vei face alte comenzi!
Salut. Ar trebui să suni la relaţii clienţi, să îţi înapoieze banii care cică ţi-a luat în plus. Dacă nu, mergi la police station.
Buna,
Din cate stiu eu, pretul din confirmarea comenzii e cel final. Nu am patit niciodata, decat in cazul alde Bringo, dar atunci schimbau produse la greu fata de ceea ce le ceream eu initial, deci intr-un fel era explicabil.