| bebe_1671 a întrebat:

Bunaaa!; x Voi la ce cadouri pentru familie v-ati gandit de Sf.Nicolae?big grin Astept idei:X cel mai bun raspuns primeste funditaaaaa!:X

Răspuns Câştigător
| Dana_8340 a răspuns:

Pai pentru mama ta ai putea sa cumperi haine (rochitele impletite sunt foarte dragute), accesorii ( bratari, cercei, lantisoare), parfumuri, sunt seturi cu creme hidratante, mai ales ca vine iarna si pielea are nevoie de ingrijire etc. Pentru tatal tau si putea cumpara parfumuri barbatesti, fulare barbatesti ( am vazut unele foarte dragute), bluze etc Daca ai frati sau surori, dulciuri, haine, jucarii daca sunt mici, daca sunt mai mari, la fete tot haine, accesorii, parfumuri. A, si am uitat, mamei tale ai putea sa ii iei ori o cutie pentru bijuterii, ori o rama in care sa pui o poza de familie, sau mai sunt niste cutii, gen dulapioare (adica in miniatura) cu rafturi unde poti pune poze.sunt foarte dragute. Poti sa alegi tuhappy

9 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Note bune, multă dragoste și fericire!
Este cel mai bun cadou.

| aaaa12345 a răspuns:

Mama:orhidee, si o ciocolata sau un plover chic
Tata:nimic

| Daria a răspuns:

Eu la mama i-am cumparat un medalion, adora bijuteriile.Si o carticia cu "cea mai buna mama". Poti si niste ornamente pentru casa, lumanarele parfumate, set de creme sau parfum, cosmetice, bijuterii, esarfa, carte.
La tatal tau poti sa-i cumperi un set cu stilou, breloc, etc., un parfum, un pulover frumos sau o sticla de vin.
Pentru sora ta o bluza sau orice alta haina, o carticica pentru "cea mai buna sora", parfum, un jurnal, jucarie daca e mai mica, o carte, set spumant de baie, DVD cu muzica preferata, un film sau niste accesorii.
Sper ca te-am ajutat:

| Wihaela a răspuns:

Buna! Daca ai copil, e perfect sa ii cumperi o jucarie, ceva ce isi doreste! Pentru sotie ar fi indicat un pulover, o pereche de pantaloni (ceva dintre acestea, nu ambele...ma rog, daca iti permiti.)Pentru mama si tata ceva mai batranesc... o pereche de papuci, un halat.Asta este tot ce mi-am putut imagina pe moment!winkingwinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parfumuri, haine, ceasuri de mana,
set de cosmetice, camasi,...
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma gandesc la ciocolata milka oua de ciocolata si mos craciun de cioco

| mateia a răspuns:

De obicei de Sf Nicolae sa ofera dulciuri, asa ca eu m-am gandit la niste cadouri culinare: o sticla de Limoncello cu paharele de ciocolaya neagra handmade, o sticla de cristal in forma de brad, violoncel sau corabie plina cu grappa, o minge de fotbal handmade din ciocolata alba si neagra. Eu le iau de la un magazin de la piata Floreasca. Intra pe www.saporetoscano.ro si vezi unde sunt.

| Nasu a răspuns:

Mi-am legat de penis o fundita rosie cu alb ca de martisor si o fac CADOU la TOATE FETELE :X