|

Ce parere aveti de wish?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am comandat de foarte multe ori de pe wish. Unele produse îți vin repede (in decurs de 2 săptămâni) sau poate dura chiar și 8 saptamani până îți ajunge o comanda (am pățit) sau chiar niciodată (am pățit și asta). Cand vrei să îți comanzi ceva, uita-te că vânzătorii îți promit un termen de livrare (trebuie sa îți ajungă până la o anumită dată), dacă produsul a întârziat și o zi tu trebuie să le scrii și îți vor înapoia banii (și produsul poate ajunge după data aia promisă de vânzător, dar cum el nu a respectat-o tu te alegi cu produsul și cu banii înapoi) așa se întâmpla și in cazul in care nu ți-a ajuns deloc.
Îți recomand să nu îți comanzi haine pentru că acolo chiar e o super diferență între poze și ceea ce primești.Eu mi-am comandat multe huse și folii de telefon care costa in jur de 1-2€ foliile și 2-3€ husele (in magazin le găseam cu 10-15€ poate și mai mult) așa că am preferat să îmi comand mai multe huse de 15€ și sa aștept puțin, in loc să cumpăr din magazin doar una.
Și încă ceva! Citeste foarte bine descrierea! Odată mi-am comandat un set de pensule și am primit doar una, dar acolo in descriere scria clar ca e doar 1 pcs?
Bafta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu nu prea stiu ce sa zic despre wish. Produsele sunt okey, insa nu toate. Plus ca site-ul are,, defecte" sa le zic asa.
Chestii bune la site: chestile sunt ieftine, aproape toate produsele iti vin si sunt de calitate, comenzile se confirma.
Chestii rele la site: nu toate produsele pe care le comanzi arata ca in imaginea de pe site, comenzile iti vin dupa 2-3 saptamani (si de ex daca comanzi mai multe produse, iti vin in zile diferite, pentru ca fiecare e de la alta firma), unele produse sunt de proasta calitate, uneori iti vin produse pe care nu le-ai comandat si trebuie sa le returnezi. Si astea nu-s singurele chestii naspa la site.
De stiut, e ca platesti pe loc si ca iti asumi un risc destul de mare daca iti comanzi de pe wish

| a răspuns:

N-am încredere în toate site-urile astea, comanzi una, dar primeşti alta. Nu voi comanda de pe internet niciodată. Mai bine să văd cu ochii mei şi să pipăi lucrul pe care urmează să-l cumpăr decât să comand o rochie roşie, dar să vină albastră.

| a răspuns:

Un site destul de bun acum ca coletele ajung in 8-9 săptămâni din China nu e bai calitate preț buna pentru ce am comandat