Pe site SCRIE ce produse au fost livrate și ce produse incă nu au fost. Poate iți vine mâine al 3 lea pachet
Intrebare ajutătoare: ambalajele erau cele originale ale expeditorului (temu), aveau urme de spargere/desfacere/rupturi?
Eu în viata mea nu o sa comand de pe chinezeria aia!
Draga pufi eu îți sugerez sa nu mai comanzi de pe Temu sau Trendyol sau cum s-o numi ca nu sunt serioși cu expedițiile! Sunt ieftine, dar uite neplăceri se petrec!
Mai bine dai un ban în plus da primești ce ai comandat, și produse de calitate. Pe Trendyol vând produse fake și îți spun ca sunt originale și îți vin și alte mărimi gen la adidași sau alte culori sau alte neplăceri.
Nu prea te-a ajutat răspunsul meu, știu, dar e mai ok sa o lași balta cu galbejitii ăștia.
O măi Fanta măi, și eu care îmi făcusem planuri tocmai cu unul din acele produse lipsă! ( Voiam să îl fac cadou cuiva pe cine tu cunoști )
Dar nah, asta e!
Era de așteptat! Dai bani puțini, și te trezești cu NIMIC!
Iar produsele, majoritatea nu sunt de calitate! iar produsele din plastic sau material textil miros oribil!
Singurele chestii care au fost ok ( și cred că nu mă voi putea abține să comand din nou! ) sunt cele din categoria papetărie!
Și da, galbejitii , au produse de cacao!
Apoi, curierul m-a abordat! ( nu știu dacă făcea parte din tactica Temu de a le cumpăra produsele
, sau a da review pozitiv
Ciudați oameni, chinezii ăștia! ))
Sper doar să nu o fi supărat, again , adică iar
, și din nou!
cu bănuielile mele!
( Ce-i drept! Sunt mai paranoică de fel! MEREU AM FOST! Iar cu online-ul NU ȘTII NICIODATĂ! )...
Totuși, nu aș vrea să o pierd! Chiar dacă ținem legătura doar online. Mi-e prea dragă!
Sper să Accepte cadoul meu! Pe care, îl voi face la vară sau de Crăciun, aproape de ziua ei. Mai vreau să adaug ceva.
Totuși, teoria mea, de data asta! ( altă dată venisem cu alte teorii!
, nah... am pomenit Online-ul nu?!
, AICI, ORICE E POSIBIL!
)... era sau e
, că tu și ea aveți conturi la comun!
MY BAD! DACĂ, NU E, CHIAR AȘA!
Cum spuneam! PARANOIA ONLINE!
DAR ȘI PRECAUȚIE 100%!
FIECARE CU PROBLEMELE NOASTRE PE AICI!
Ai cam suparat fata ca mi-a zis! Tu faci acuzații nefondate bazate pe nimic.
Ți a si trimis multe cadouri mi-a arătat și tu o denigrezi din ce vad
Eu mai ma cert cu ea da nu îmi permit sa o fac de cacao pe TPU! Ea lucrează nu are timp de conturi multiple, face cursuri, are hobby ( chitara) nu ar trebui sa gândești asa departe sa o acuzi ca are comturi multiple. Ai dezvoltat pentru rosalia o obsesie și despre costurile ei. Ea se deghizează în orice, nu e normala.
Îți irosești viata și timpul tău prețios cautand în neant oameni irelevanti pe care nu ii cunoști! Eu te credeam fata deșteaptă, ai o vârstă și tu nu mai ai 12 ani sa fii stalker online pe TPU o platforma de ciudați și de copii.
Bine,aici toți suntem ciudați aproape dar nici asa sa crezi ca e admira sau ca are ogramada de conturi și face discoteca pe aici.
Precautia nu te ajuta pe o platforma de neadaptati social, nu evoluezi asa în viata ci muncind și demonstrând fapte în realitate nu sa devii o vânătoare de nebuni
Tu trebuie sa ai conexiune cu oamenii face to face nu sa ii respingi din cauza unor răni emoționale.
Pai și pe mine mai acuzat ca as avea conturi multiple și ca tot ma cauta mereu,asta suna a invidie
Și tu te poți vedea cu cine vrei nu trebuie sa fii asa.
Na,poate nu sunt eu asa frumos cum as vrea sa cred dar a văzut EA ceva interesant de... ma cauta.
Tu ai dat de un băiat bun și l-ai trimis acasă. O fii însurat, o avea o iubita dar tu ești genul care te autosabotezi în relații. Culmea e ca ai noroc si dai peste oameni ok și tu ii arunci la cos
E problema ei dacă ii place sa ma viziteze nu trebuie sa își bage nasul careva. Suntem amici nu altceva. Eu în viata mea nu am avut cont multiplu e aiurea sa acuzi asa fără dovezi. Eu credeam ca ești fata de casa, cuminte da uite și tu ce demom ascunzi în tine
Măcar dacă te luai doar de mine, dar te ai luat și de ea după ce te a ajutat.
Ea o venit la tine tu la ea nu. Ea face sacrificii mari pentru prieteni, alții pentru ea nu prea. Ce sa zic, ca na, toți avem probleme pe aici te înțeleg într-un fel, ai probleme dar prietena ca ea nu o sa mai întâlnești nici într-o 100 de vieți, e o fata bună cu suflet mare. Nu cred ca merita sa fie tratata asa.
Pe rosalia las-o în lumea ei, tu trebuie sa te preocupi de tine nu de toți ciudații.
DumitruPLM întreabă: