|

Daca vreau sa fac niste tricouri pe care sa fie imprimat ceva de genul : o poza sau un scris sau ceva de genul imi trebuie ceva special pentru a face asta sau pot cu orice din casa.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ai imprkmanta cred ca exista hartie speciala de transfer pentru textila. De asemenea exista si culori acrilice pentru a personaliza un tricou, sunt bune pentru textila. A treia varianta ar fi sa te duci la un centru cu cadouri personalizate

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Daca vrei vrei sa faci ceva handmade si creativ poti folosi Markere pentru textil ele vor fi folosite pentru scris, iar pentru ceva mai abstract poti folosi Culori pentru textil care se diluează cu apă, pigmenți de calitate, rezistente la lumină. Se pot amesteca. Culorile sunt rezistente la materiale naturale ( de exemplu bumbac, in și altele) și materiale sintetice ( până la 20% ). După fixare, textilul se poate utiliza și spăla ( se recomandă ca textilul pictat întors pe partea opusă ). Vă puteți decora pantalonii, tricourile, genți, fețele de masă, umbrelele. Insa poti folosi un ac si o ata daca nu s-au demodat! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://youtu.be/JX9mNfy6hMw

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează