|

Pot cumpăra de pe eBay dacă nu am bani pe card? Sau trage din banca și îmi retine data viitoare când primesc bani pe card?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde de ce card ai, respectiv de credit sau de debit.
Daca ai de credit poti cumpara si apoi vei restitui banii la banca.
Daca ai de debit atunci nu poti cumpara, deoarece n-ai suma necesara pe card si va trebui sa alimentezi cardul, cel putin cu suma necesara si ceva in plus si abia apoi vei putea cumpara si plati cu cardul de debit.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa cumperi ceva daca te duci la un magazin fara bani?laughing ce intrebari mai pun unia sta mata in coada laughing. Bine stiu o sa sari sa spui ca trebuie sa dau un raspuns, nu sa ma iau de tine.Nu am ce raspuns sa dau atat timp cat tu ai spis clar ca nu ai bani, nu ai spus modul prin care doresti sa cumperi de pe ebay.
Ai putea sa cumperi doar prin PayPal asa cum arati tu, dar nici acolo nu bag mana in foc ca ar fi sigur.In rest sa cumperi ceva cu cardul cum spui tu nici o sansa. Daca ai PayPal atunci tot ce se poate,vanzatoru nu primeste bani de la tine,nici no sa aiba in afara de adresa nici o informatie dea ta,deci el va primi bani de la paypal,iar paypal iti va trage tie dupa card.Dar avand in vedere ca esti roman, ca locuiesti in RO nu stiu exact cum stat treaba cu paypal, dar poti incerca, oricum paypal inainte sa iti zica pass iti verifica cardul si daca nu e ce vor ei iti zic sa ii cauti next time laughing
Sa cumperi la un vanzator de pe ebay direct cu cardul si in cazul asta tu pui datele de pe card datele tale si alea merg la fel verificate, ca urmare nici o sansa sa cumperi cun card fara bani direct de la vanzator.Cei mai multi vanzatori pe ebay accepta doara plata prin paypal, pentru ca au siguranta ca isi vor primi banii.Deci incearca cu paypal,iar daca nu merge cauta un amic, prieten cwva care are cumpara ala si cand ai ii dai tu bani lui.Ce anume vrei sa cumperi si de cati bani? Zii ce situatie ai, ce fel de fata esti, adica daca esti de treaba, daca stiu si eu esti amarata bla bla, cine stie poate se gaseste cineva sa te ajute daca vrei sa cumperi ceva ce iti este de folos.Cati ani ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ai card de debit sigur nu poți să cumperi nimic. Fă o depunere numerar la ghișeu și apoi poți să îți cumperi orice de banii ăia de pe eBay.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează