|

Salut, aș fi intereastă în achiziționarea unei chiatre acustice, dar nu sunt hotărâtă de la ce firmă și ce model vreau. Chitara aș folosi-o în majoritatea timpului pentru a interpreta diferite cântece rock, în stil acustic evident. Din câte am căutat am găsit că Yamaha FG700S e cea mai bună pentru începători, însă din review-urile pe care le-am găsit pe youtube nu prea mi-a plăcut așa de tare cum sună. Altă chitară care se zice că sună bine este Takamine G320, dar nici aceasta nu m-a captivat într-un fel anume. O chitară cu sunet excelent am găsit că ar fi Seagull S6; mi-a plăcut enorm cum sună, însă nu am găsit anunțuri de vânzări care să fie și pentru buzunarul meu. Cel mai convenabil mi-ar fi până în 600lei (Seagull S6 ar fi o excepție până la 1. 000lei)

Sugestii?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunetul de pe youtube e inregistrat cu un microfon, e comprimat, e uploadat, e comprimat din nou iar apoi este redat (probabil in 360p) de placa ta de sunet integrata care practic este praf.

So yah... testeaza-le pe viu intai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am o chitara Freedom AG-300-WRS. Am achzitionat-o de la Mc Musical si a fost ieftina (in comparatie cu altele). E de calitate, suna frumos. Se zice ca pentru incepatori e mai buna una clasica, cu corzi de nylon (am scris bine?), dar eu am inceput pe o chitara de Reghin din 1984, cu corzi metalice asa ca nu prea conteaza.

In locul tau nu as face investitii mari din prima, as testa, sa vad daca imi place sa cant etc. Si nu cumpara online! Pe langa faptul ca nu stii cat e de ok chitara, poate curierul iti mai face ceva la ea...

Oricum e alegerea ta. Intra pe siteul de la MC Musical si alege ce iti place...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează