| nonamehaha a întrebat:

Am comandat de pe cel.ro niste casti miercuri. M-am uitat pe programul celor de la Fan Courier pentru sarbatoarea de Sf. Maria si scria clar ca, comenzile de miercuri vor fi livrate vineri. Ei bine, eu nu am primit nimic astazi si maine voi pleca la casa mea de vacanta. Exista vreo posibilitate sa primesc coletul maine sau macar luni sa ajunga atunci cand sunt acolo? Trebuie sa schimb adresa de pe cel.ro sau sa sun la Fan Courier?

Răspuns Câştigător
| DemonLord a răspuns:

Dacă ai comandat miercuri după 11 sau 12 îți iau aia comanda abia azi. Pana ajunge la curier și la tine în oraș mai trec 2 zile.
Depinde de programul lor, dacă lucrează în weekend, e posibil. Oricum îți trimit aia mesaj.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Trebuie sa suni la Fan Curierul. Dar sa ai toate datele coletului, AWB.

| TriceleRon a răspuns:

Nu stiu sigur daca cei de la cel.ro au contract cu livrare sambata, e o taxa in plus. Ai putea sa te interesezi de asta. Dar teoretic, daca ei au expediat coletul ieri, azi ar trebui sa fie ajuns la sediul fan din zona ta. Incearca sa verifici cu awb-ul sa vezi locatie exacta a coletului tau. Daca e la sediu fan il poti ridica tu maine pana ora 13, cred.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pînă luni nu lucrează nimeni este minivacanță, cel mai tîrziu cei de la fan curier o sa i ti aducă comanda luni seara sau marti dimineață, totul depinde de cîte comenzi livrează ei pe zona ta.

| nonamehaha explică (pentru DemonLord):

Zice "Expeditia a plecat din hub-ul FAN Courier Bucuresti spre hub-ul de destinatie in data 14.08. 2019 21:44". Deci practic este in hub-ul din zona mea, nu?

| DemonLord a răspuns (pentru nonamehaha):

Ar fi trebuit: 1. sa scrie ca e în oraș, altfel e pe drum; 2. sa primești mesaj de la curier ca urmează sa ți-o livreze.