| mTw a întrebat:

Salut
Ce geci ati alege intre acestea si de ce?
http://dehaine.ro/......nline-7456
http://dehaine.ro/geaca-geci-iarna-groase/geaca-de-iarna -de-de-blug-7511

Si cat de lungi ar veni? Cam pana la genunchi?

Funda

4 răspunsuri:
| ioanaKevlar a răspuns:

Buna,
Ambele sunt frumoase. Important e ce blugi/pantaloni porti de obicei. Daca porti negru, alege-o pe prima. Daca porti blugi albastri, alege-o pe a doua, cea albastra.

Lungimea vezi ca este specificata la detaliile produsului. Desigur, mai depinde si de inaltimea ta, ca o geaca poate sa fie mai lunga pentru un baiat scund, sau poate sa fie mai scurta pentru un baiat foarte inalt. Sa te uiti la descrierea produsului si o sa vezi lungimea pentru fiecare marime.
La marimea M, de exemplu, lungimea e de 75 cm. Iar la marimea XXL lungimea este de 78 cm. Deci diferenta nu e foarte mare. Masoara o geaca de-a ta si iti dai seama cam cat de lunga vine.

| mTw explică (pentru ioanaKevlar):

Pai eu am cam 1, 87 inaltime si a 2a imi pare ca vine mai lunga ca si prima, de asta as alege o pe a 2 a pentru ca vine aproape de genunchi, prima nu cred ca vine chiar pana acolo. Tu ce spui?

| ioanaKevlar a răspuns (pentru mTw):

La specificatii vad ca e trecuta aceeasi lungime. Din poze si mie mi se pare ca a doua e mai lunga, mai ales la spate. Insa nu stiu sa-ti zic sigur thinking poate au folosit baieti diferiti pentru poze.

| Alexischan a răspuns:

Prima. Imi place mai mult decat a doua.