| maryary a întrebat:

Salut TPU,se aproprie ziua unui coleg de clasa si as vrea sa-mi dati niste sfaturi de cadouri pentru el. Apropo el este in clasa a -V-a,are multe tricouri funny si ma gandeam la ceva tricou cu un mesaj funny sau ceva de graffity, sepci geva de genul acesta.
Va multumesc daca gasiti ceva fain.

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Poti sa- cumperi intr-adevar un tricou cool, cu un mesaj care crezi ca i-ar placea lui, eventual chiar un tricou de firma. O alta optiune ar fi un pulover frumos sau un ceas de mana mai deosebit. I-ai mai putea lua o colectie de CD-uri cu muzica preferata sau o carte buna, de aventuri ceva, petru ca e genul care il citescbaietii la varsta asta(cartea e un cadou potrivit doar daca el chiar e pasionat de lectura). la multi ani coleguloui tau si petrecere placuta tuturor!

| maryary explică (pentru Euletitia):

Multumesc pentru sfat si ii multumesc in numele lui pentru urare.

6 răspunsuri:
| Schweitzer a răspuns:

Incearca aici: http://shopping.divalife.ro/cadouri/739/Cadouri+pentru+barbati
Sunt o multime de cadouri, sigur o sa gasesti ceva interesant.
Toate cele bune!

| maryary explică:

Va multumesc tuturor celor care mi-ati dat idei.O sa ma ajute foarte mult.

| MarinaMinodora1980 a răspuns:

Www.personalizariok.ro un site de tricouri personalizate super adevarate si la cele mai mici de pe internet trust me

| OlgutzZea a răspuns:

Depinde de personalitate, dar in orice caz baietilor le place sa primeasca lucruri cool, dar cred ca i-ar placea mult un lucru de firma, un articol vestimentar, un ceas.Deasemenea le plac si lucrurile originale, asa ca i-ai putea propune sa mergeti undeva de ziua lui, undeva unde va place amandurora, depinde de preferinte.
Tu il cunosti cel mai bine, asa ca, succes!

| Sorelia a răspuns:

Poti sai scrii ceva de genul asta dar mai bine ceva din suflet sai cadonezi